reklam
reklam

Futbolcu Bahadır Girgin’den alkışlanacak hareket

Eklenme Tarihi: 3 Mayıs 2021, Pazartesi - 00:07   Okunma Sayısı: 80466
İstanbul Amatör Lig’in başarılı futbolcularından Bahadır Girgin, içinde bulunduğumuz Ramazan Ayında , yakın arkadaşlarının da katkılarıyla yaptığı yardımlarla örnek bir davranışa imza atıyor. Oynadığı birçok amatör takımda kaptanlık yaparak şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu, 17 günlük tam kapanma başlamadan kısa süre önce kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıttı.

Aynı zamanda iş insanı olan 33 yaşındaki Bahadır Girgin ve ekibi ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi yardımı yaparken aynı zamanda hayır yapmak isteyen vatandaşların yardımlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmakta.

Bahadır Girgin “ Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını ve en çokta bu mübarek günlerde durumu olmayan vatandaşlarımıza bir nebze faydalı olmak adına koli yardımlarımızı yapmış bulunmaktayız. Allah emeği geçen tüm hayırseverlerden razı olsun.”

Mübarek Ramazan ayında yaptığı yardımlarla bir çok aileye erzak kolisi dağıtımı yapan Bahadır Girgin konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“ Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını ve en çokta bu mübarek günlerde durumu olmayan vatandaşlarımıza bir nebze faydalı olmak adına koli yardımlarımızı yapmış bulunmaktayız. Bu yardımların ailelere ulaşmasında destekleri olan hayır sahiplerine ve iş insanları arkadaşlarıma ve benimle beraber gece gündüz demeden dağıtım yapan İş insanı hem ortağım hemde futbolcu Kadir Kaya’ya, Mahmut Kavak Başkanıma, Onur Demir Başkanıma ve Hasan Yavuz hocama sonsuz teşekkür ediyorum. Allah emeği geçen tüm hayırseverlerden razı olsun”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam