reklam
reklam

Pendikspor’da 23 Nisan Geleneği Değişmedi

Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2021, Salı - 12:39   Okunma Sayısı: 85991
Pendiskpor’da bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneği bu yıl da değişmedi ve Pendikspor’un Başkanı Mustafa Şahinyılmaz gerçekleşen programda koltuğunu Sarp Sözmen’e bıraktı.

Sözmen başkanlığı devralması ile birlikte taraftarlara özlenen başarıyı getireceğinin sözünü verdi. Hedefinin Pendikspor’u süper ligde görmek olduğunu söyleyen Başkan Sözmen , bunun için elinden ne gerekiyorsa Pendikspor için yapmaya çalışacağını belirtti

Transfer dönemine de iddialı girmeyi düşündüklerini belirten Sarp Sözmen Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu ve Beşiktaş’tan Cenk Tosun’u kadroya katmak istediğini sözlerine ekledi. Altyapıya yatırımlarının da devam edeceğini, geleceğin ve başarının altyapıda olduğunu söyleyen Sözmen yönetim kurulu ekibi açıklamaları ile kamuoyunu heyecanlandırdı.

Koltuğu Sarp Sözmen’e bırakan Mustafa Şahinyılmaz da “Bu sezon istenilen başarıyı alamamızı fırsat bilerek bizi koltuktan eden başkanımıza saygımız büyük her zaman yanındayız. Yeni başkanımız ve ekibine bu özel günde yanımızda oldukları için teşekkür ediyor, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz “ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam