reklam
reklam

Önder Aldemir Beykoz 1908 ile anlaştı

Eklenme Tarihi: 21 Nisan 2021, Çarşamba - 01:25   Okunma Sayısı: 252319
Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına Beykoz Stadında yaptığı antrenmanlar ile devam eden Beykoz 1908 kadrosuna takviyeler yapmayı sürdürüyor.

Sarı-Siyahlı Ekip Teknik Direktör Ergun Ortakçı’nın verdiği onayın ardından 1998 doğumlu Orta Saha oyuncusu Önder Aldemir’i kadrosuna kattı. Takımla ismi geçtiğimiz sezonlarda da anılan yetenekli isim Beykoz 1908 takım kadrosuna dahil olup antrenmanlarına başladı.

Önder Aldemir “Büyük bir camiaya geldiğim için son derece memnunun. Takım arkadaşlarım ile birlikte bu sezon çok farklı bir görüntü çizmek istiyoruz. Kısa zaman zarfında Beykoz 1908 Kulübünün büyüklüğünü yaşayarak öğrendim. Her iki taraf için de bu anlaşma hayırlı olsun, Allah utandırmasın diyorum.”

1998 doğumlu yetenekli oyuncu imza töreninin ardından yaptığı açıklamada “Yeni kulübüme bu sezon üst düzey bir katkı sunma gayretinde olacağım. Büyük bir camiaya geldiğim için son derece memnunun. Takım arkadaşlarım ile birlikte bu sezon çok farklı bir görüntü çizmek istiyoruz. Kısa zaman zarfında Beykoz 1908 Kulübünün büyüklüğünü yaşayarak öğrendim. Her iki taraf için de bu anlaşma hayırlı olsun, Allah utandırmasın diyorum.” şeklinde konuştu.

Futbola Sarıyer ilçesinin kulüplerinden Uskumruköy’de çıkan lisansı ile başlayan Önder Aldemir, daha sonra sırası ile Ömerli Köyü SK, Rumelikavağıspor, Muradiyespor, Ortaköyspor, Çayırbaşıspor, Poligon Fethiyespor, en son olarak da Eyüpspor formasını giydi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam