reklam
reklam

KAİDER’de Tarık Aksakal başkanlığa seçildi

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2021, Cumartesi - 15:16   Okunma Sayısı: 85892
İstanbul Pendik merkezli Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAIDER) 12 Nisan 2021 Pazartesi saat 19.00’da Dernek Merkezinde kongre yaptı.

Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAIDER) Olağanüstü Genel Kurulu 12 Nisan 2021 Pazartesi saat 19.00’da Dernek Merkezinde pandemi tedbirleri dikkate alınarak yapıldı. Kongrede yapılan seçimde Pendik KAIDER yeni Başkanı Tarık Aksakal seçildi. Kongrede birer konuşma yapan Pendik KAIDER Kurucu Başkanı Av. Serkan Kaya ve önceki dönem Pendik KAIDER Başkanı Özcan Öfekler konuşmalarında birlik beraberlik mesajı verdiler.

KAIDER Başkanı Özcan Öfekler seçimlerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şunları söyledi

“29 Mart 2019 tarihinde emanet aldığım KAIDER dernek başkanlığı görevini bugün yapılan kongrede Tarık Aksakal kardeşime emanet ettim. "İyilik için birlik" sloganı ile çıktığımız bu yolda Pendik'te 2 yıllık görev sürecinde KAIDER ailemizle bağlarımızı kuvvetlendirip sevinçlerine ve dertlerine ortak olduk. Ata toprak larımızla bağımızı kesmeyip kültürümüzü yaşayıp büyük ve küçüklerimiz ile bir olduk. El verdiği kadar Pendik'teki hemşerilerimize ulaşmaya çalıştık, onlara yaren olduk.

KAIDER ailesi olarak birçok etkinliği birlikte gerçekleştirdik.Hem Pendik'te hem de Ata topraklarımızda el ele verip güzel işlere imza attık, yaptığımız bu işlerde yorgunluğumuzu kimi zaman büyüklerimizin duası kimi zaman çocuklarımızın mutluluğu ile sevince dönüştürdük.

Gerçekleştirdiğimiz bütün etkinlikler de beni yalnız bırakmayan KAIDER ailemize, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve gönül dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.

"İyilik için birlik" diyerek yanımda yer alan hemşehrilerim iyi ki varsınız,

Yeni Yönetime başarılar dilerim.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam