reklam
reklam

Hoçvan Dernekler Federasyonu Genel Kurulunda Burhan Özer Başkanlığa Seçildi

Eklenme Tarihi: 24 Mart 2021, Çarşamba - 09:49   Okunma Sayısı: 99268
İstanbul Esenyurt’ta Faaliyet gösteren, Ardahan İli Hoçvan Dernekler Federasyonu (HOÇ-FED) 13 Mart 2021 Cumartesi günü Güven Avşar’ın Divan Başkanlığını yaptığı 7. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

Hoçvan Dernekler Federasyonu merkezinde yapılan ve koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurulunda başkanlık için adaylığını açıklayan isimlerden Ayhan Öztürk: 53 Burhan Özer: 76 oy aldı. Böylece, Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanlığına Burhan Özer seçildi.

 

Hoçvan Dernekler Federasyonu önceki dönem Başkanı Türkan Avşar Yılmaz “ Bizlere verdiğiniz yetki ile yaklaşık iki buçuk yıldır, bu görevimizi layıkıyla ifa etmeye çalıştık, normal şartlarda bir buçuk yıl süre içinde faaliyet ve projelerimizi hedeflediğimiz gibi sizlerin de desteği ile gerçekleştirerek, gerçekten de bir başarı elde ettiğimizin inancındayız, bunun yanı sıra şanssızlığımız ise, tüm dünyayı etkisine alan pandemi süreci ile birlikte, kurumumuz da gereken nasibini aldı, buna rağmen bölgemizin başarılı 80 üniversite öğrencisine burs ve aynı zamanda pandemi sürecinde 310 koli gıda yardımı, depremzedelere 250 erzak ve diğer yardımlar, ve ayrıca bölgede köylerimizde ihtiyaç sahibi bazı ailelere nakdi ve sosyal yardımlar yaparak, görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Hoçvan Dernekler Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulunda demokratik bir şekilde yönetimine seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz”

Hoçvan Dernekler Federasyonu önceki dönem Başkanı Türkan Avşar Yılmaz   kongrede yaptığıkonuşmada   ise şunları söyedş ”Saygıdeğer halkımız, Saygın işadamlarımız ve değerli delegasyonumuz, Bizlere verdiğiniz yetki ile, yaklaşık iki buçuk yıldır, bu görevimizi layıkıyla ifa etmeye çalıştık, normal şartlarda bir buçuk yıl süre içinde faaliyet ve projelerimizi hedeflediğimiz gibi sizlerin de desteği ile gerçekleştirerek, gerçekten de bir başarı elde ettiğimizin inancındayız, bunun yanı sıra şanssızlığımız ise, tüm dünyayı etkisine alan pandemi süreci ile birlikte, kurumumuz da gereken nasibini aldı, bu süreçte yürütmede görevli başkan dahil beş arkadaşımızın da hastalanması ve akabinde virüs yasaklarının başlaması ile birlikte, hedeflediğimiz bazı projelerimiz eksik kaldı, bu bağlamda Yönetim olarak bizim de yetmezliklerimiz olabilir, ama görevde kaldığımız süre içerisinde sizlerden aldığımız güçle 2 gece düzenleyerek, bölgemizin başarılı 80 üniversite öğrencisine burs ve aynı zamanda pandemi sürecinde 310 koli gıda yardımı, depremzedelere 250 erzak ve diğer yardımlar, ve ayrıca bölgede köylerimizde ihtiyaç sahibi bazı ailelere nakdi ve sosyal yardımlar yaparak, görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Saygıdeğer halkımız ; bugün bize verilen görevin sonuna geldik .Bu başarılı sürecin bayrağını yeni seçilen değerli HOÇ-FED ailesinin yeni yönetimine devredeceğiz. Siz değerli delegasyonumuza da teşekkür ediyoruz. Divan görevini hakkıyla ve titizlikle yerine getiren divan başkanımız Güven Avşar, katip üyeler Gülsen Zorba ve Vildan Caferoğlu’na da çok teşekkür ederiz. Hoçvan Dernekler Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulunda demokratik bir şekilde yönetimine seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam