reklam
reklam

MHP Tuzla’dan Şifa Cemevi’ne Ziyaret

Eklenme Tarihi: 12 Mart 2021, Cuma - 10:34   Okunma Sayısı: 117419
MHP Tuzla İlçe Başkanlığı, Şifa Cemevi’ne Hızır Lokması münasebetiyle ziyaret gerçekleştirdi. Tuzla İlçe Başkanı Ekrem Doğruer ve yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlikte dualar edildi, oruçlar açıldı.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Ekrem Doğruer “Cenab-ı hak tuttuğunuz oruçları kabul eylesin”

Programda konuşmasını yapan Başkan Doğruer, “Cenab-ı hak tuttuğunuz oruçları kabul eylesin, ülkece zor şartlar içinde bulunduğumuz bu günlerde Allah(C.C) bizi hastalıklardan, salgından korusun. Terör ve her türlü oluşumu bir daha gelmemek üzere bu ülkeyi terk etsin inşallah” dedi.

Gara şehitlerini de anan İlçe Başkanı Ekrem Doğruer, “Gara’da hain terör örgütü PKK tarafından katledilen 13 vatan evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam