reklam
reklam

Çekmeköy Muhtarlarından Çarşıspor’a Destek

Eklenme Tarihi: 8 Mart 2021, Pazartesi - 01:01   Okunma Sayısı: 92103
İstanbul’un Çekmeköy İlçesinin 3 mahalle muhtarından semtin takımı Çekmeköy Çarşıspor’a destek sözü geldi. Çekmeköy İlçesinin Taşdelen Mahalle Muhtarı Serdar Karaman’ın ofisinde gerçekleşen görüşmelerden sonra Pandemi süresinde zor günler geçiren ilçenin önemli takımlarından Çekmeköy Çarşıspor’a destek olma kararı çıktı.

Çekmeköy Çarşıspor kurucusu ve Teknik Sorumlu Murat Şengün’ün hazır bulunduğu toplantıya Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman’ın yanı sıra Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ve Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya katıldılar.

Çekmeköy Çarşıspor kurucusu ve Teknik Sorumlu Murat Şengün “Çekmeköy Çarşıspor olarak bugün burada sizlerin başlatmış olduğu bu destek çalışmasını Çekmeköy ilçesinde herkesin görmesini ve duyarlı olmasını istiyoruz. Karşılıklı görüş alışverişi ve sorunlarımızı dinleyen değerli muhtarlarımızın her zaman yanımızda olup destek verecek olmaları bizleri çok mutlu etmiştir, kendilerine Çekmeköy Çarşıspor Kulübü olarak çok teşekkür ederiz”

Çekmeköy Çarşıspor kurucusu ve Teknik Sorumlu Murat Şengün konuşmasında “ Çekmeköy Çarşıspor olarak bugün burada sizlerin başlatmış olduğu bu destek çalışmasını Çekmeköy ilçesinde herkesin görmesini ve duyarlı olmasını istiyoruz. Kulüp olarak hiçbir gelirimiz olmadığı gibi bu süreçte kimse bize sahip çıkmadı. Bu durumda kurulduğumuz günden bu yana hep yanımızda olan muhtarlarımız bu sıkıntılı günlerimizde de yanımızda olmaya devam ediyorlar. Karşılıklı görüş alışverişi ve sorunlarımızı dinleyen değerli muhtarlarımızın her zaman yanımızda olup destek verecek olmaları bizleri çok mutlu etmiştir, kendilerine Çekmeköy Çarşıspor Kulübü olarak çok teşekkür ederiz” dedi.

Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ve Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya’dan Çekmeköy Çarşıspor’a destek mesajı “ Spor kulüplerimize sahip çıkmalıyız”

Çekmeköy’de özverili çalışmalarıyla halkın takdir ve sevgisini kazanmış Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ve Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya toplantıda yaptıkları ortak açıklamada “Pandemi süresinde zor günler geçiren ilçemiz takımlarından Çekmeköy Çarşıspor’un sorunlarına ortak olmak için bu toplantıyı düzenleyerek destek olma adına önemli bir karar aldık. Hiçbir faaliyeti ve geliri olmayan kulübümüzün bu süreçte yanında olup öncelikle kulüp binası sıkıntısını çözeceğiz. Yaklaşık 220 lisanslı sporcusu olan Çekmeköy Çarşıspor’un çalışmalarına devam etmesi ve çocuklarımıza spor yaptırabilmesi için maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağız.” Dediler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam