reklam
reklam

Üsküdar Kulüpler Birliğinden İlçedeki Kulüplere Maddi Destek

Eklenme Tarihi: 6 Mart 2021, Cumartesi - 14:42   Okunma Sayısı: 93081
Üsküdar Kulüpler Birliği, üye 25 Kulübe kendi bütçesinden maddi yardımda bulunduğunu açıkladı.

Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü “ Üsküdar’daki Spor Kulüplerimizin bu süreçte yaşamış olduğu pandeminin, ekonomik ve sosyal etkilerini bir nebze de olsa hafifletebilmek için çalışmalarımız devam ediyor.”

Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“ Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi tüm alanlarda olduğu gibi spor camiasını da derinden etkilemiştir. Üsküdar’daki Spor Kulüplerimizin bu süreçte yaşamış olduğu pandeminin, ekonomik ve sosyal etkilerini bir nebze de olsa hafifletebilmek adına Üsküdar ilçemizdeki amatör spor kulüplerimize, Kulüpler birliğimiz yönetim kurulunun 29 Ocak 2021 tarihindeki toplantısında kulüplerimize nakdi yardım yapılması hususunda alınan yönetim kurulu kararı gereği 26 Şubat 2021 Cuma günü kulüplerimizin banka hesaplarına yatırılarak gerçekleştirilmiştir” dedi.

Başkan Gürlü ayrıca “ Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen ile görüşülerek spor kulüplerimize yardım için mutabakata varılmış olup süreç tamamlandığında nakdi yardım gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da şu ana kadar Birlik Bütçesinden Kulüplere ilk defa yardım yapılırken, 29 kulübünden 25’i birlik üyesi olan Üsküdar Kulüplerinin hesaplarına, kulüp başı 2 Bin TL nakdi yardım yatırıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam