reklam
reklam

İstanbul İtalyan Kültür Merkezinden Sinemaseverler İçin Yepyeni Bir Sinema Programı

Eklenme Tarihi: 26 Şubat 2021, Cuma - 12:06   Okunma Sayısı: 101969
İstanbul İtalyan Kültür Merkezi, 2021’de sinemaseverler için yepyeni bir Cinema Italia @ Türkiye programı ve çevrimiçi İtalyan Sineması gösterimleriyle geri dönüyor. Tüm sene boyunca Şubat – Aralık 2021 tarihleri arasında, tamamı orijinal dilde (İtalyanca), Türkçe altyazılı, İtalyan yabancı satış şirketi True Colours tarafından dağıtılan 16 film ve belgesel, Türkiye’de İtalyan Sinemasını takip eden sinemaseverlerin evlerinde vizyona giriyor. Gerçek ve güncel olaylar ile yaratıcı senaryolara sahip ve daha önce yayınlanmamış film ve belgesellerden oluşan özel seçki Türkiye’deki ilk gösterimleriyle seyircilerin karşısına çıkmış olacak.

Ankara İtalya Büyükelçiliği koordinatörlüğünde, İstanbul İtalya Başkonsolosluğu ve İzmir İtalya Konsolosluğu ile işbirliği içinde, MyMovies tarafından İtalyan Kültür Merkezleri ağına özel olarak oluşturulan bu platform üzerinden filmlerin bir kez daha çevrimiçi olarak izleyici ile buluşması hedefleniyor. İtalyan Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı'na bağlı olarak, gerçek ve güncel olaylar ile yaratıcı senaryolara sahip ve daha önce yayınlanmamış film ve belgesellerden özel seçkimiz Türkiye’de ilk gösterimleriyle karşımızda olacak.

İstanbul İtalyan Kültür Merkezi’nin, İtalyan sinemasını doğrudan seyircilerin evine getirmek için kullanacağı 300 koltuklu sanal salon ile gösterim tarihleri, program ve bunun gibi tüm bilgiler kültür merkezinin web sitesi (https://iicistanbul.esteri.it/iic_istanbul/it/) ve sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor olacak.

İstanbul İtalyan Kültür Merkezi, TrueColours ve MyMovies arasındaki kalıcı işbirliği, film gösterimlerinin tekrar sinema salonlarına dönmesi durumunda da hız kesmeyerek İtalyan sinemasının en yeni ve en güzel örneklerini Türkiye’deki sinemaseverlere buluşturmaya devam edecek.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam