reklam
reklam

Gaziosmanpaşa’nın Yeni Spor Kulübü Fevzi Çakmak Spor Kulübü Kuruldu

Eklenme Tarihi: 26 Şubat 2021, Cuma - 12:07   Okunma Sayısı: 123450
İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesi yeni bir amatör futbol takımıın kuruluşuna şahit oluyor. Gaziosmanpaşa - Küçükköy Fevzi Çakmak Mahallesinde kurulan kulübün ismi de Fevzi Çakmak Spor Kulübü olarak İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından tescillendi.

Futbolun haricinde Atletizm, Basketbol, Masa tenisi, Boks ve Satranç dallarında da liglere katılmayı taahhüt eden Fevzi Çakmak Spor Kulübü, Gaziosmanpaşa ilçesinin aynı zamanda 25’inci futbol kulübü oldu.

Kırmızı-siyah ve beyaz renkleri tercih eden Fevzi Çakmak Spor Kulübü’nün ilk görev dağılımı şu şekilde belirlendi : İbrahim Akyıldız (Başkan), Sinan Çapoğlu (Başkan Vekili), Özer Akansu (Başkan Vekili), Yusuf Bay (Başkan Vekili), Serdar Kaya (Başkan Vekili), Süleyman Darakçı (As Başkan), Metin Kök (Genel Kaptan), Serkan İlgün (Genel Sekreter), Fatih Kartal (Basın Tanıtım ve Medya) Cemil Özbay (Muhasip), Mehmet Kartal (Futbol Şube Sorumlusu) ve Mehmet Yüce (Genel Kaptan)

Fevzi Çakmak Spor Kulübü’nün Kurucu Başkanı İbrahim Akyıldız, “Semtimizin gençlerine spor yapma imkânı sunacak olan Kulübümüz, önce İlçemize sonra da ülkemize hayırlı olsun.”

İstanbul 2. Amatör Ligden liglere katılacak olan ve alt yapı liglerinde de ilan edilen kategorilerde yarışmacı olmayı hedefleyen Fevzi Çakmak Spor Kulübü’nün Kurucu Başkanı olan İbrahim Akyıldız, “Semtimizin gençlerine spor yapma imkânı sunacak olan Kulübümüz, önce İlçemize sonra da ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam