reklam
reklam

CHP Ataşehir Kadın Kollarından Ekmek Dağıtımı

Eklenme Tarihi: 23 Şubat 2021, Salı - 10:20   Okunma Sayısı: 98343
CHP Ataşehir Kadın Kollarından Ekmek Dağıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve ilçe Kadın Kolları yönetimi ile İstanbul Halk Ekmek mobil araçlardaki ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

”Birlikte dayanışmayı büyütüyor, umudu çoğaltıyoruz”

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetimi, İBB –İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama’nın katılımı ile, geçtiğimiz Perşembe Günü (11 Şubat ) Ataşehir’in Mustafa Kemal Mahallesi ve Aşık Veysel Mahallelerinde İBB Halk Ekmek mobil araçlardaki ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ”Birlikte dayanışmayı büyütüyor, umudu çoğaltıyoruz” sloganı ile dağıtıldı. CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetimi daha sonra bu anlamlı etkinliği ölümsüzleştirmek için Özgen Nama bir fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam