reklam
reklam

AK Parti Ataşehir Kadın Kollarında Bayrak Değişimi

Eklenme Tarihi: 18 Şubat 2021, Perşembe - 08:08   Okunma Sayısı: 102447
2014 yılından bu yana AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı'nı yürüten Neslihan Yurtdagül bu görevini Gül Ayşe Durak’a teslim etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dr. Rabia İlhan “Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı’na Genel Merkez Kadın Kollarımız ile yapılan istişareler sonucu ataması gerçekleştirilen Gül Ayşe Durak'a çalışmalarında başarılar diliyor, önceki dönem başkanımız Neslihan Yurdakul'a özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum"

AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen mazbata töreninde, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dr. Rabia İlhan, AK Parti Ataşehir’in yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Ayşe Durak'a mazbatasını verdi. İlhan, “Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı’na Genel Merkez Kadın Kollarımız ile yapılan istişareler sonucu ataması gerçekleştirilen Gül Ayşe Durak'a çalışmalarında başarılar diliyor, önceki dönem başkanımız Neslihan Yurdakul'a özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Neslihan Yurtdagül ”Kişiler geçici, davamız bakidir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yeni atanan Gül Ayşe Durak hayırlı olsun”

Neslihan Yurtdagül de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “ Bugün itibari ile Aralık 2014 yılından itibaren Ataşehir Kadın Kolları Başkanı olarak atandığım 6 yıldır sürdürdüğüm görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Kişiler geçici, davamız bakidir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yeni atanan Gül Ayşe Durak hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam