reklam
reklam

Vefaspor’dan eski futbolcusu Abbas Yaşar’a forma jesti

Eklenme Tarihi: 16 Şubat 2021, Salı - 09:40   Okunma Sayısı: 108119
İstanbul’un köklü ekiplerinden Vefaspor, daha önceleri 1992-1994 yılları arasında yeşil-beyazlılarda profesyonel ligde forma giyen şimdilerde ise Gazi Mahallesispor’un Teknik Direktörlüğü görevini üslenen Abbas Yaşar’a adının yazıldığı ve forma hediye etti.

Vefaspor idari ve sportif anlamda ön plana çıkmayı sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Vefa’da Yönetim Kurulu son zamanlarda çok anlamlı işlere imza atmaya devam ediyor. Son dönemde ; A takımdan alt yapıya kadar tüm sporcularına destek olan, pandemi süresinde teknik kadro ve çalışanlarına maaşlarını ödeyen, futbolcularına da anlaştığı ücretlerinin her ay %5’ini veren erzak, giysi, ramazan kumanyasının yanı sıra, kurban bayramında da muhtaç ailelere destek olarak çok değerli hayır işlerine imza atan yeşil-beyazlı yönetim, hiç bir yerden destek almadan tamamen kendi yönetimi içerisinden bütçe oluşturmasına rağmen idari ve sportif anlamda ön plana çıkmaya başladı.

Birkaç ay önce eski Başkanlarına adlarının yazılı olduğu formayı takdim eden kulüp şimdi de eski futbolcularına aynı jesti yapmaya başladı. Bu çerçevede yapılan en son jestse Galatasaray’dan sonra gittiği Denizlispor’dan Vefa’da transfer olan ve 10 numaralı formayı 2 sezon giyen , şimdilerde Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Gazi Mahallesispor’un Teknik Direktörü Abbas Yaşar’a yapılan forma jesti oldu. Vefa’nın Alt Yapılardan Sorumlu Başkan Vekili Ömer Saltuk Toksoy, Yaşar’a adının yazıldığı formayı hediye etti. Beşiktaş’taki buluşmada Vefa Teknik Direktörü Eren Kadar Sayar da yer aldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam