reklam
reklam

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Zeytinburnu’nda Temaslarda Bulundu

Eklenme Tarihi: 12 Şubat 2021, Cuma - 10:31   Okunma Sayısı: 114259
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 15 Ocak’tan beri CHP’liler tarafından aralıksız sürdüren ‘’Sen Varsan Biz Varız’’ kampanyasının Zeytinburnu’nda süren saha çalışmalarına katıldı. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan’la birlikte ev ve esnaf ziyareti yapan Kaftancıoğlu, 39 ilçede 3 bin 390 noktada başlatılan çalışma kapsamında zili çalınmamış tek bir İstanbullunun dahi kalmayacağını belirterek partililere başarılar diledi.

İlçe Kadın Kolu ve Gençlik Kolu Başkanları ile birlikte yönetiminin yanı sıra, meclis üyelerinin de katıldığı çalışma kapsamında saha ekibi çalışmalarını sürdürürken, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İlçe Başkanı Metin Doğan’la birlikte ev ve esnaf ziyareti yaparak vatandaşların sorunlarını, beklentilerini dinledi, çözüm önerilerini anlattı.

‘’Sen Varsan Biz Varız’’ kampanyası İstanbul’un 961 mahallesinde  ve 3390 noktasında eş zamanlı olarak yürütülüyor

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul İl Başkanlığı’nın 15 Ocak Cuma günü başlattığı kampanya ile birlikte İstanbul’un 961 mahallesinde 3390 noktada bir kadın ve bir erkekten oluşan 6780 saha sorumlusu, Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi Üyeleri, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe yöneticileri, Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının da katılımıyla toplamda 7000 kişilik bir ekiple ev ziyaretlerine başladı.

Pandemi koşullarına uygun olarak yapılan ev ziyaretlerinde İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi, CHP’li Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin çalışmalarının da yer aldığı kitler, maske ve kolonya dağıtılıyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam