reklam
reklam

Mehmet Dingil Ankara Keçiörengücü ile anlaştı

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2021, Cumartesi - 10:36   Okunma Sayısı: 69151
Son günlerde birçok futbolcusu ile yolları ayrılan Sancaktepe Futbol Kulübünden ayrılan, defansın başarılı oyuncusu Mehmet Dingil’in anlaştığı yeni takımı belli oldu.

“Hoş geldin Mehmet Dingil. Ankara Keçiörengücümüz, Sancaktepe FK’den stoper Mehmet Dingil ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.”

Stoper oynamasına rağmen attığı gollerle takımına hayat veren 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu TFF 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Ankara Keçiörengücü ile anlaşma imzaladı.

Eflatun-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Hoş geldin Mehmet Dingil. Ankara Keçiörengücümüz, Sancaktepe FK’den stoper Mehmet Dingil ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.” ifadeleri kullanıldı.

Dingil Türkiye’de Menemenspor, Atakaş Hatayspor, Afjet Afyonspor ve Sancaktepe FK takımlarının formasını giydi. 1989 doğumlu oyuncunun kariyerinde Türkiye Kupasında 12 maçı, TFF 2 Ligde 68 maçı 7 golü ve TFF 1. Ligde 6 maç tecrübesi bulunuyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam