reklam
reklam

Kartal Belediyesi’nin 15 kreşindeki minikler eğitimin başlamasıyla yuvaya döndüler

Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2021, Cumartesi - 10:18   Okunma Sayısı: 98009
İstanbul’un Kartal ilçesindeki Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim alan minik öğrenciler, 4 Ocak 2021 itibari ile kapılarını yeniden açan kreşlerde yüz yüze eğitimin yeniden başlamasıyla birlikte sınıflarına geri döndüler.

 

Kartal Belediyesi’nin 15 kreşinde eğitim alan yüzlerce öğrenci, kreşlerde ve ana sınıflarında yüz yüze eğitime yeniden izin verilmesi ile birlikte sınıflarına geri döndü. Daha önce Koronavirüs tedbirleri kapsamında derslerine online olarak evlerinden katılan minikler, kreşlerin yüz yüze eğitime başlamasından dolayı arkadaşlarıyla buluşmanın sevincini yaşadı.

Tüm tedbirler Kartal Belediyesi’nin alanında uzman ekiplerince hayata geçiriliyor

Yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri virüsten korumak için uygulanan tüm tedbirler ise Kartal Belediyesi’nin alanında uzman ekiplerince hayata geçiriliyor. Tedbirler kapsamında tüm kreşler detaylı bir şekilde nano gümüş iyon teknolojisi ile dezenfekte edilirken öğretmenler ve diğer personel de tüm hijyen kurallarını uygulamaya büyük özen gösteriyor.

4 Ocak 2021 itibari ile kapılarını yeniden açan kreşlerdeki eğitimler, yüz yüze ve online olarak verilmeye devam edecek. Öğrenciler ise virüs tehlikesinden uzak bir şekilde arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşmanın mutluluğunu doyasıya yaşayacak

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam