reklam
reklam

Dr. Gizem Şimşek Kaya’nın Türk Gerilim Sineması ve Türk Korku Sineması Kronolojisi Adlı Kitapları Yayınlandı

Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2021, Cuma - 02:10   Okunma Sayısı: 139691
Akademisyen- Yazar Dr. Gizem Şimşek Kaya’nın Türk Gerilim Sineması Kronolojisi (1914 – 2019) ve Türk Korku Sineması Kronolojisi: 3. Cilt (2018 – 2019) adlı kitapları yayınlandı.

Baskıları tükenen ve gözden geçirilerek yeniden basılan Türk Korku Sineması Kronolojisi 1. Cilt (1914 – 2015) ve Türk Korku Sineması Kronolojisi 2. Cilt (2016 – 2017) adlı kitapları da yeniden okurlar için satışa sunuldu.

Türk GeriliKUm Sineması Kronolojisi yerli sinemanın öksüz filmlerine prestiji kazandırmak üzere derlenen bir çalışma

Türk korku sineması hakkındaki ilk doktora tezine imza atan Gizem Şimşek Kaya, yerli sinemanın öksüz filmlerine prestiji kazandırmak üzere gerilim sineması filmlerini derlediği Türk Gerilim Sineması Kronolojisi (1914 – 2019) adlı kitabıyla sinema kitapları arasında inşa ettiği yolu pekiştiriyor

Kaynak: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam