reklam
reklam

İYİ Parti Tuzla Yeni Katımlarla Güçlendi

Eklenme Tarihi: 1 Ocak 2021, Cuma - 12:00   Okunma Sayısı: 108464
İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini düzenlenen törenle taktı. İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyelleri ve partililerin katıldığı törende İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da yer aldı.

İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Op.Dr. İhsan Önder Albayrak “Bizden üyelik talebi olan ciddi sayıda vatandaşımız var. İnanın biz değil onlar bize talep ediyorlar, biz de onlara yetişmeye gayret ediyoruz. Bu bizden ziyade Genel Başkanımızın başarısı. Onun yelkenindeki rüzgâr olmaya gayret ediyoruz.”

Yeni üyelere rozetleri takıldıktan sonra burada bir açıklama yapan İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Op.Dr. İhsan Önder Albayrak, yeni üyelerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Tuzla’da da pandemiye rağmen oldukça hızlı gidiyoruz. Çok daha da iyi olacak inşallah. Bizden üyelik talebi olan ciddi sayıda vatandaşımız var. İnanın biz değil onlar bize talep ediyorlar, biz de onlara yetişmeye gayret ediyoruz. Bu bizden ziyade Genel Başkanımızın başarısı. Onun yelkenindeki rüzgâr olmaya gayret ediyoruz. Önceden tek tek insanları alıyorduk. Şimdi ise insanlar grup olarak gelmeye başladılar. Bu da partinin nasıl teveccüh gördüğünün, nasıl büyüdüğünün göstergesi. İnsanların grup halinde gelmesiyle toplumun içindeki korkunun da yenilmeye başlanmış olduğunu görüyoruz. Yaptığımız işlerin doğruluğunun toplumda karşılık bulmasının meyvesini, üye yaparak kazanıyorsunuz” dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu “İyi yolda olup olmadığınızın göstergesi, size olan teveccühün artıp artmadığıdır. Bunu da üye sayısıyla görüyoruz. Oy oranlarımız anketlerde yükseliyor. Son iki ayda sadece İstanbul’da üye sayımız yüzde 4 buçuk artmış. Doğru yaptığımız işleri daha çok yapacağız. Yanlışları mümkün olduğu kadar yapmamaya çalışacağız. Meyve veren ağaç taşlanır misali, biz de bazen taşlanıyoruz. İyi yoldayız. Ne kadar çok rozet takarsak o kadar gece mutlu yatıyoruz”

Son zamanlarda İYİ Parti’ye olan ilginin artmasının ve gelen üye taleplerinin mutluluk verici olduğunu söyleyen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da burada yapmış olduğu açıklamada “Her üye siyasette bir çabanın sonucudur. Çünkü ikna etmişsinizdir ve doğru partinin siz olduğuna karar vermiştir. Bu dönemde üye kazanmak çok kıymetli. Çünkü Türkiye şu anda zor bir dönemden geçiyor. Ötekileştirmenin, kutuplaştırmanın, insanların siyasi görüşüne göre değer ve kıymet gördüğü bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde muhalif bir partiye üye olmak hakikaten büyük bir cesaret işi. Siyaseti bunun için yapıyoruz. İhsan Başkan, muvaffak olmuş ki Tuzla’da üye sayımız sürekli artıyor. Genel Başkanımız ülkeye bir ümit verdi ki insanlar bizde ışık görüyorlar. İyi yolda olup olmadığınızın göstergesi, size olan teveccühün artıp artmadığıdır. Bunu da üye sayısıyla görüyoruz. Oy oranlarımız anketlerde yükseliyor. Son iki ayda sadece İstanbul’da üye sayımız yüzde 4 buçuk artmış. Doğru yaptığımız işleri daha çok yapacağız. Yanlışları mümkün olduğu kadar yapmamaya çalışacağız. Meyve veren ağaç taşlanır misali, biz de bazen taşlanıyoruz. İyi yoldayız. Ne kadar çok rozet takarsak o kadar gece mutlu yatıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam