reklam
reklam

Et fiyatına kestane

Eklenme Tarihi: 2 Şubat 2015, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 144921

Kış aylarının lezzetli yiyeceği olarak bilinen kestane, Gaziantep’te karaborsaya düştü. Gerek besin değerleri ve gerekse kalori değeri açısından yüksek değerlere sahip bir besin maddesi olan kestanenin karaborsaya düşmesinden dolayı kestane satıcıları bir hayli dertli. Vücuda kuvvet ve enerji veren bir besin olan kestane aynı zamanda cinsel gücü arttırırken, kestane satıcıları alıcı bulmakta bir hayli zorluk çekiyor.

ET FİYATINA KESTANE SATILIYOR
Gaziantep’te kestane satıcıları, kestanelerin yılbaşından sonra çok pahalandığını ifade ederek, 9.5 TL’den aldıkları kestanenin şu an 15 TL’den aldıklarını söyledi. Kestane satıcıları, “Halkımız bu yüzden yiyemiyor ve satışlarımız düştü. Pahalı oldu mu yiyemezler tabi, bu yüzden halkımızda haklıdır. Kestane fiyatları gerçekten pahalı et fiyatına satılıyor. Geçen sene fiyatlar daha yüksek olmasına rağmen, satılıyordu bu sene daha az ama satılıyor. Bunun sebebi ihracatın fazla olmasıdır “ dedi.

Kaynak: iha

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam