reklam
reklam

Pendik -Engelliler Spor Kulübü Sporcularına “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Sürprizi

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2020, Cuma - 10:39   Okunma Sayısı: 142294
Pendik Belediyesi, Pendik -Engelliler Spor Kulübü Sporcularına “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” için özel bir sürprizde bulunarak, müsabakalara konforlu şekilde ulaşımlarını sağlamak için sporculara özel olarak üretilmiş asansörlü otobüs tahsis etti.

 

Yeni otobüsü test eden engelli sporcular ise, Pendik Belediyesinin göstermiş olduğu hassasiyetinden ötürü Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’e teşekkür ettiler.

Pendik -Engelliler Spor Kulübü Sporcularından Pendik Belediyesine Teşekkür Mesajı

Asansörlü otobüsü test eden sporcular, normal otobüslerin merdivenlerinden çıkarken büyük zorluk çektiklerini, asansörlü otobüsle bu sorunun ortadan kalkacağını söylediler. Sporcu Rabia Akyürek: “Spor müsabakalarına giderken büyük zorluk çekiyorduk. Şimdi karşılaşmalara konforlu bir şekilde gidebileceğiz. Başkanımız Ahmet Cin’e hassasiyeti için teşekkür ederiz.” derken, Pendik -Engelliler Spor Kulübü Teknik Direktörü Selim Savaş Akarsu da “Bizim için çok hayati bir uygulama oldu, bizi ciddi manada yükten kurtardı. Belediye Başkanımıza minnettarız.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Pendik Belediyesinin engellilere yönelik tahsis ettiği engelli nakil araçları da yenilendi. 3 Aralık Dünya Engellier Günü ile beraber hizmet vermeye başlayan ,3 adet yeni engelli nakil aracı, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam