reklam
reklam

Şile’de Yeni Kulüp: Şile Deniz Spor

Eklenme Tarihi: 4 Ekim 2020, Pazar - 00:31   Okunma Sayısı: 154803
İstanbul’un Şile ilçesinde yeni bir kulüp daha kuruldu Şile Deniz Spor Kulübü adıyla kurulan kulübün başkanlık görevini A.Veysel Ünal üstlendi.

Mavi Beyaz ve Yeşil olarak belirlenen kulübün renkleri; denizi, saflığı ve doğayı simgeliyor. Kulüp armasında ise bugüne kadar çok bilinmeyen Şile’ye özgü kum zambağı ve Şile’nin en önemli yüzü olarak gösterilen Şile kalesi yer aldı.

Şile Deniz Spor Kulübü Başkanı Veysel Ünal “2020 – 2021 sezonunda federasyonun amatör ligleri oynatması durumunda kulübümüz A takım ve alt yaş gruplarında mücadele edecektir.”

Şimdilik futbol branşında faaliyet gösterecek olan kulübün başkanı Ünal; dinamik bir ekiple kulübün kurulduğunu ve bu ekibin birikimlerini çocuklara aktarmak için heyecan duyduğunu belirterek gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, topluma katkı sağlayabilecek ahlaklı bireyler yetiştirmek ve Türk futboluna değer katabilecek yeni yetenekler kazandırmak istediklerini söyledi. Ünal, ayrıca daha önce Şile Deniz Spor adı altında bir kulübün olduğu ve tekrardan öze dönüş adı altında liglere katılım için başvurularını yaptıklarını ifade etti. Ünal “ 2020 – 2021 sezonunda federasyonun amatör ligleri oynatması durumunda kulübümüz A takım ve alt yaş gruplarında mücadele edecektir.” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam