reklam
reklam

İstanbul’da 2020’nin Ahisi İsmet Çakır oldu

Eklenme Tarihi: 4 Ekim 2020, Pazar - 00:55   Okunma Sayısı: 104936
1963 yılından beri terzilik yapan İsmet Çakır, İlin Ahisi oldu. İstanbul Vali Yardımcısı Uğur Aladağ ve Birlik Başkanı Faik Yılmaz tarafından İsmet Çakır’a iş yerinde şed kuşandırılıp kaftan giydirildi.

Salgın nedeniyle bu sene toplu etkinliklerin gerçekleşemediği Ahilik Haftası, bu yıl oldukça farklı bir şekilde gerçekleşti. İstanbul Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, Birlik Başkanı Faik Yılmaz, İl Ticaret Müdürü İsmail Menteşe, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Yaşık ve İstanbul Terziler Esnaf Odası Başkanı Turan Aydoğdu’dan oluşan heyet ilk olarak Kazlıçeşme’deki tarihi Fatih Camisi’ni ardından Derya-i Ali Baba ve Yedi Şehitler Türbesi’ni ziyaret etti.

Heyet daha sonra 2020’nin İstanbul İl Ahisi seçilen İsmet Çakır’ın Bakırköy Osmaniye’deki terzi dükkanına geçti. Burada İsmet Çakır’a kaftan giydirildi ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından yazılan berat Çakır’a takdim edildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam