reklam
reklam

KAIDER İyilik İçin Ata Topraklarında

Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2020, Salı - 09:11   Okunma Sayısı: 132422
İstanbul-Pendik Merkezli Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAIDER), eğitime olan desteğini sürdürüyor. KAIDER, son olarak Kars’ta bir okula bilişim donamım malzemesi ile, Iğdır’da bir okula spor sınıfı kazandırdı.

Kars –Ardahan- Iğdır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAIDER), Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı Boyuntaş Köyü İlk ve Ortaokulu’na bilişim donanım malzemesi hediye etti.

Kars Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıfkı Yağcı tarafından karşılanan heyet daha sonra, okula geçerek sınıfların açılışını yaptı.

Müdür Yağcı, uzaktan eğitimin öneminin daha da arttığı Koronavirüs sürecinde okula yapmış olduğu katkılarından dolayı dernek üyelerine teşekkür ederek plaket takdim etti.

KAIDER Başkanı Özcan Öfekler; “İyilik için birlik sloganıyla çıktığımız bu yolda, şükürler olsun ki güzel memleketlerimizden Kars’ın bir okuluna daha faydamız dokunuyor. Sınıfımız eğitim camiasına, öğretmen ve öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun.”

Burada kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Özcan Öfekler; “İyilik için birlik sloganıyla çıktığımız bu yolda, şükürler olsun ki güzel memleketlerimizden Kars’ın bir okuluna daha faydamız dokunuyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, üyelerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Sınıfımız eğitim camiasına, öğretmen ve öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun.” dedi.

KAIDER’den Iğdır Tuzluca Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner Ortaokulu’na Spor Sınıfı

Daha sonra; Iğdır ili Tuzluca ilçesi Şehit Üsteğmen Hakan Özkaner Ortaokulu’na geçen dernek üyeleri, bu okula da bir spor sınıfı kazandırdı. Bu sınıfın açılışına ise Tuzluca İlçe Kaymakamı Salih Çiğdem, dernek başkanı Özcan Öfekler, garnizon komutanı, ilçe emniyet müdürü, ilçe milli eğitim müdürü, okul idarecileri, dernek yönetim kurulu üyeleri, ve Tuzluca’nın önde gelen isimlerinden Faruk Korkusuz katıldı.

 

KAIDER konu hakkında sosyal medya hesaplarından da birer mesaj paylaştı

KAIDER olarak #iyilikiçinbirlik diyerek yola çıktığımız ilk günden bu zamana kadar birçok güzel projeler gerçekleştirdik. Yine güzel proje olarak başlattığımız kampanyamızı nihayete eriştirdik.

#IĞDIR #Tuzluca #ŞehitÜsteğmenHakanÖzkanerOrtaOkulu için çocuklarımız için #HayallerimİçinElimdenTut dedik ve #SPORSINIFININ açılışını Tuzluca İlçe Kaymakamı Sn. Salih Çiğdem, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul idarecilerinin, dernek başkanımız Sn. Özcan Öfekler in, dernek yönetim kurulu üyelerimizin, ve Tuzluca’da bizlerden her daim desteklerini esirgemeyen Sn. Faruk Korkusuz beyin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmemizde bize destek sağlayan hayırsever iş adamlarımıza, yönetim kurulumuza dernek üyelerimize, sonsuz teşekkür ediyoruz.

 

KAIDER olarak #iyilikiçinbirlik diyerek yola çıktığımız ilk günden bu zamana kadar birçok güzel projeler gerçekleştirdik. Yine güzel proje olarak başlattığımız kampanyamızı nihayete eriştirdik.

#Kars #Akkaya @boyuntas_ilkokulu_ortaokulu çocuklarımız için “HayallerimİçinElimdenTut” dedik ve #BİLİŞİM ve #KÜTÜPHANE SINIFININ açılışını dernek başkanımız Sn. Özcan Öfekler, dernek yönetim kurulu üyelerimizin, Kars İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmemizde bize destek sağlayan hayırsever iş adamlarımıza, yönetim kurulumuza dernek üyelerimize, sonsuz teşekkür ediyoruz

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam