reklam
reklam

MHP Pendik Bahattin Tüysüz’le Yola Devam Dedi

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2020, Cumartesi - 13:25   Okunma Sayısı: 162000
MHP Pendik İlçe Kongresi 23 Ağustos Pazar günü Kılıçaslan Ortaokulu bahçesinde yapıldı

Kongrenin onur konukları, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ile Genel Kurulda Divan Başkanlığı da yapan İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş olurken; pandemi tedbirleri kapsamında delegeler, basın mensupları ve onur davetlisi olarak MHP İstanbul İl yöneticileri, MHP Pendik Belediye Meclis Üyeleri Adem Şen Muammer Gül ve Tevfik Kılıç , komşu ilçelerden teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ülkü ocakları temsilcileriyle, STK yöneticileri hariç az ancak coşkulu bir kalabalıkla kongre düzenlendi.

MHP Pendik İlçe Başkanı Bahattin Tüysüz “Milliyetçi Hareket, Türk dünyasının ve İslam âleminin bekası için mücadele eden bir harekettir. Bu kutsal dava uğruna tüm milletimizin birlik ve beraberliğini esas alan bir anlayışla hak bildiğimiz yolda kararlılıkla yürüyeceğiz.”

Tek listenin yer aldığı kongrede Bahattin Tüysüz 290 delegenin tamamının oyunu alarak resmen ilçe başkanı seçildi.

MHP Pendik İlçe Başkanı Bahattin Tüysüz teşekkür konuşmasında; “Milliyetçi Hareket, Türk dünyasının ve İslam âleminin bekası için mücadele eden bir harekettir. Bu kutsal dava uğruna tüm milletimizin birlik ve beraberliğini esas alan bir anlayışla hak bildiğimiz yolda kararlılıkla yürüyeceğiz. Küçük hesaplar yapan, şahsi menfaatler peşinde olanların aramızda yeri yoktur. Yeni yönetimimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu

 

ASİL: Yalçın Çolak, Cuma Keklik, Ünsal Kaya, Sezgin Karakaş, Orhan Alaş, Hasan Çelik, Resul Koç, Erol Köse, Çağrı Doğan, Erkan Yeşiltaş, Ömer Köstek, Ümit Yaşar Develi, Hüseyin Sezgin, Engin Kaya, Dilek Çimen, Ercan Tezsatar, Erdoğan Taşova, Hasan Yeşilyurt, Erol Bayar, Erdal Tozan, Hamza Güleç, Muhammet Hanifi Polat

DENETİM: Bahattin Tüysüz, Metehan Yurtbaşı, Yalçın Çolak, Murat Şahin, Kemal Öz, Öztürk Erdener, Engin Arapoğlu, Fuhat Karslı, Kazım Yusufalp Yılmaz, Yusuf Rahmi Kara, Ahmet Çetinkaya, Ferhat Bozer, Dursun Hakan Ekşioğlu, Furkan Küçükvar, Abdullah Çelik, Harun Bekar, Kerim Kaya, Ali Maytalman, Zekeriya Bozkuş, Cengiz Pehlivan, Veysel Arslan, Ünsal Kaya, Serhat Hamdi Aydın, Cuma Keklik, Ufuk Erdinç, Nizamettin Coşkun, Hulusi Bulut, Nazif Dalgıç, Hasan Çelik, Çetin Erbaş, Muharrem Kır, Adem Şen, Cevdet Uzun, İbrahim Akif Demir, Sezgin Karakaş, Erkan Yeşiltaş, Ezgi Çakar, Erkan Gül

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam