reklam
reklam

Çatalcaspor’da Forma Giyen Ufuk Özcan Kestelspor’la Anlaştı

Eklenme Tarihi: 28 Ağustos 2020, Cuma - 10:33   Okunma Sayısı: 86135
Son olarak TFF 3. Lig takımlarından Çatalcaspor forması giyen 25 yaşındaki Ufuk Özcan’ın yeni takımı belli oldu. Genç orta saha oyuncusu 3. Ligin yeni ekiplerinden olan Antalya temsilcisi Kestelspor ile anlaşma imzaladı

Orta sahada çalışkanlığı ve oynadığı başarılı futbolla bu sezon bir çok takımın takibinde yer bulan Ufuk Özcan 2020 – 2021 sezonunda ise şampiyonluk hedefi olan Alanya Kestelspor’un formasını giyecek.

 

Ufuk Özcan Hakkında

Futbola 2007 Yılında Çekmeköyspor Altyapısında başlayan oyuncu 10 sezon burada forma giydikten sonra Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a transfer oldu. Buradaki etkili oyunu ile Amatör Karma formasınıda başarı ile giyen oyuncu 2017 yılında Çatalcaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. 3 sezondur sarı kırmızı takımın formasını giyen Ufuk Özcan yeni sezonda ise Alanya Kestelspor formasını giyecek.

1995 doğumlu oyuncunun kariyerinde BAL’da 18 maçı 2 golü, TFF 3. Ligde 79 maçı 3 golü ve Türkiye Kupası’nda 3 maçı bulunmakta.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam