reklam
reklam

MHP Kartal’da Başkan Özüpek Güven Tazeledi

Eklenme Tarihi: 24 Ağustos 2020, Pazartesi - 09:56   Okunma Sayısı: 169390
MHP Kartal İlçe Örgütü 16 Ağustos 2020 Pazar günü Kartal- DSİ- Dragos Sosyal Tesislerinde 11. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye ilçe başkanı olmak için tek aday olarak giren mevcut ilçe başkanı H. Metin Özüpek yeniden İlçe Başkanı seçildi.

Kongreye katılanlar arasında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Bozkır, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol ve Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Doğan da yer aldı. Kongreye COVID-19 önlemleri kapsamında yalnızca delegeler ve basın mensupları alındı.

Özüpek kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi.

11.Olagan Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli büyüğüm, ağabeyim MHP Genel Başkan Yardımcımız, İstanbul Milletvekilimiz Sn.İzzet Ulvi Yönter beye ,MYK üyemiz Murat Kotra ağabeyimize, her zaman yanımda olan kıymetli eşim Esra Özüpek’e il baskan yardımcımız ve değerli ağabeyim Kurtuluş Bozkır beye , belediye meclis üyelerimiz ;her daim yanımızda olan Mehmet Ergin Gödekdağ ve Yasar C. Kahraman’a Kartal’da ülkü ocaklarının kurulmasında büyük emekleri olan Murat Mutlu reise ,ülkücü hareketin emektarlarından eski ilçe başkanımız Mehmet Güngör , Yakup Köksal ağabeylerime, kıymetli büyüğüm Hamdi Turgay Özgür’e, kongre süreç aşamasında başlangıcından bitişine ter döken kıymetli yönetici ,dava arkadaşlarıma dostlarıma, değerli ülkü ocakları başkanımız Fatih Doğan ve Ülkü Ocaklarımızın vefakar -cefakar bozkurtlarına ,kongremize ziyarette bulunan AK Parti İlçe Başkanı Sn.Gürkan Akyol ve muhterem heyetine .kıymetli basın mensuplarımıza .

Kartal Elazığlılar Dernek Başkanı Bekir Dağ’a ,kongremiz Orhantepe Mahallesi sınırları içinde gelmesi nedeni ile ziyaretimize gelen Orhantepe Muhtarı Zeki Dağ beye, İçerenköy,Kadıköy Sancaktepe, Sultanbeyli ,Pendik ve Kaynarcadan katılım sağlayan eski Ocak başkanlarımıza ,MHP İlçe başkanlarımıza, muhterem dostum Uğur Köroğlu’na ve dünya-ahiret can dostlarım Maltepe Ülkücülerine ,teşkilatımızın tüm bölge başkanlarınai seçilmemizde oy atan delege ülküdaşlarıma , COVİD- 19 virüsü tedbirleri kapsamında delegasyon alanına gelmeden dezenfete işlemini yaptıran Engin Uğur kardeşime sağlık ve ambulans ekibine ,gönlü-kalbi bizimle atıp katılım sağlayamayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Allah tüm dava arkadaşlarımdan razı olsun. Sağolun, var olun.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam