reklam
reklam

Durmuş Ali Torlak İYİ Parti Maltepe Örgütünü Ziyaret Etti

Eklenme Tarihi: 4 Temmuz 2020, Cumartesi - 00:40   Okunma Sayısı: 225783
24. Dönem İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak; İYİ Parti Maltepe ilçe örgütüne ziyaret gerçekleştirdi. Torlak; İYİ Parti Maltepe ilçe başkanı Yağız Bayraktar ve İYİ Parti Maltepe ilçe örgütü yönetim kurulu üyeleriyle ülke gündemi üzerine istişarede bulundular.

İYİ Parti Maltepe ziyaretini sosyal medya hesabından duyuran ilçe başkanı Yağız Bayraktar şöyle dedi.

''Ocak ayı Grup Toplantımız sonrası Genel Başkanımız tarafından rozet takılarak İYİ Parti saflarına katılan 24. Dönem İstanbul Milletvekili Sayın D. Ali TORLAK ilçemize ziyarette bulundu. İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle ülke gündemi üzerine istişarede bulundu. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ederiz.”

TBMM 23 ve 24. dönem İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak, Ocak 2020’de TBMM grup toplantısından sonra yapılan törenle İYİ Parti'ye katılmıştı.

23 ve 24. dönemlerde MHP ‘den İstanbul Milletvekilliği görevi de üslenen Durmuş Ali Torlak, Ocak ayında TBMM grup toplantısından sonra yapılan törenle İYİ Parti'ye katılmıştı. Durmuş Ali Torlak'a İYİ Parti rozeti, grup toplantısı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından takılmıştı. Akşener, Torlak'ın İYİ Parti'ye geçişinin hayırlı olması dileğinde bulunmuştu.

1962 İstanbul doğumlu olan Torlak, ABD Newport Uluslararası İlişkiler Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi.

Denizcilik, turizm, inşaat alanlarını kapsayan Torlak Şirketler Grubu'nu kurdu. Torlak Tersanesi ve Torlak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeliği, Gemi İnşa Sanayicileri AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Karadeniz Vakfı Meclis Üyeliği, Tuzla Karadenizliler Derneği Kurucu Başkanlığı, Rizeliler Yardımlaşma Derneği Üyeliği, Türkiye Kızılay Derneği Tuzla Şubesi Üyeliği, Derepazarı Kültür, Eğitim, Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Üyeliği görevlerini üstlendi. Torlak, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam