reklam
reklam

Köprülü Beldesi Derneği Yönetiminden GÖLE-FED ‘e Ziyaret

Eklenme Tarihi: 27 Haziran 2020, Cumartesi - 12:03   Okunma Sayısı: 94453
Merkezi İstanbul Esenyurt’a bulunan Ardahan İli Köprülü Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Göle Dernekler Federasyonu (GÖLE-FED) Başkanı Ertekin Baysan’ı ziyaret etti.

Ardahan İli Köprülü Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Özkurt ve dernek yönetimi GÖLE-FED Başkanı Ertekin Baysan’ı sahibi olduğu işyerinde ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İki dernek yönetimlerinden teşekkür mesajları

Göle Dernekler Federasyonu - GÖLE-FED Başkanı Ertekin Baysan, yaptığı açıklamada ”Göreve yeni seçilen Göle ilçemiz Köprülü beldesi Dernek yönetiminin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz” dedi.

Ardahan İli Köprülü Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Özkurt ise yapmış olduğu açıklamada ”Yönetimdeki bazı arkadaşlarımla Göle Dernekler Federasyonu’nu ziyarette bulunduk. yöremiz ile ilgili hoş sohbet ve istişarelerde bulunduk. Başkan ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETIN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam