reklam
reklam

Muş'taki terör saldırısı soruşturmasında 16 gözaltı

Eklenme Tarihi: 5 Ağustos 2016, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 136401

MUŞ

Muş'ta 2 polisin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili soruşturma kapsamında 16 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 1 Ağustos'taki saldırının ardından çalışma başlatan polis ekipleri, kentteki bazı adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda saldırıyla ilişkili oldukları iddiasıyla aralarında bir gazetecinin de bulunduğu 16 kişi, "terör örgütüne yardım ve yataklık" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Zanlıların, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin araçlarında bulunan patlayıcıları, Diyarbakır ve Muş arasındaki Şenyayla bölgesinden getirmelerine yardım ettikleri ve kentte barınmalarını sağladıkları öne sürüldü.

1 Ağustos'ta Muş-Varto karayolunun Çatbaşı köyü yol ayrımında devriye görevi yapan Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine, araçtaki terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla ateş açılmış, güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Olayda 2 polis memuru yaralanmış, biri olay sırasında, diğeri daha sonra olmak üzere 2 terörist yakalanmıştı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam