reklam
reklam

Meclis'i bombalayan darbeci pilot tutuklandı

Eklenme Tarihi: 2 Ağustos 2016, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 128809

ANKARA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 91 asker daha tutuklandı. 

Emniyetteki işlemlerin ardından terörle mücadele ekiplerince Ankara Adliyesine getirilen ve savcılık sorgusu tamamlanan, aralarında subayların da bulunduğu 138 askerden 133'ü tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliklerine sevk edildi. 5 asker, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Askerlerden 91'i çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanırken, 39 asker adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 askerin ise işlemlerine yarın devam edileceği belirtildi.

Tutuklananlar arasında TBMM'yi bombaladığı ileri sürülen Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli Hv. Plt. Kur. Yb. Hasan Hüsnü B. de yer alıyor.

Serbest bırakılanların er ve askeri okul öğrencileri olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam