reklam
reklam

TÜFAD İstanbul Şubesi’nden Ramazan’da İkinci Erzak ve Alışveriş Çeki Dağıtımı

Eklenme Tarihi: 21 Mayıs 2020, Perşembe - 11:54   Okunma Sayısı: 109094
Başkanlığını Hasan Aslan’ın yaptığı ve  toplamda 4.000’e yakın kayıtlı üyesi bulunan Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi kendilerine başvuran Antrenörlerine Ramazan ayında ikinci defa alışveriş çeki dağıttı.

Ramazan ayı başlamadan hemen önce yapılan duyuruya başvuru yapan, çalışmayan, maddi sıkıntı içinde olan ve sabit bir geliri olmayan Antrenörlerine tek tek ulaşan TÜFAD İstanbul Şubesi, ikinci yardımda yine Antrenörlerin kapısına giden TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ilçelerde gönüllü Antrenörler de destek oldular ve hizmetin çabuk ve güvenli bir şekilde ulaşmasına katkıda bulundular.

İkinci dağıtımda çocuklar da  unutulmadı

TÜFAD İstanbul Şubesinin sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Antrenörlerine hızlı bir şekilde ulaşmayı başardığı çalışmada ilkinden farklı olarak Antrenörlerin çocukları da düşünüldü ve İstanbul merkezli bir mağazalar zincirinden alışveriş çeki de zarfların içine ilave edildi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Adanaspor’un yardımcı antrenörü Zafer Karagöz’ün ailesine taziye ziyareti

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Adanaspor’un yardımcı antrenörü Zafer Karagöz’ün ailesine taziye ziyareti yapan TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Hasan Aslan, Genel Sekreteri Nejat Öntaş ile Başkan Yardımcı Cem Çalışkan merhum Zafer Karagöz’ün eşi ve çocuklarıyla dertleştiler.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam