reklam
reklam

Yukatel Denizlispor’lu Oğuz Yılmaz Doğduğu ve Yetiştiği Cevizli’ye  Vefasını Gösteriyor

Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2020, Cumartesi - 10:20   Okunma Sayısı: 103221
Futbola 10 yaşındayken Kartal Cevizli Gençlergücü Spor altyapısında başlayan  ve şimdilerde TFF Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor’da başarıyla forma giyen ,şu sıralar adı A Milli Takım için de geçen 27 yaşındaki  başarılı futbolcu Oğuz Yılmaz, doğup büyüdüğü ve futbola başladığı semti Cevizli’yi unutmayarak ihtiyaç sahiplerine yardım yapacağını belirtti. Yılmaz, Cevizli Mahallesinin Muhtarı Memiş Dikilitaş’ı arayarak yardım etmek istediğini söyledi.

Kartal-Cevizli Mahallesinin Memiş Dikilitaş “”Mahallemizde doğuyup büyüyen ve futbola kulübümüz Cevizli Gençlergücü Spor’da başlayan Oğuz Yılmaz kardeşimiz mahallesini unutmadı ve mahallede ihtiyaç sahiplerine yardım etmek maksatlı beni arayarak Maddi ve Manevi Yardımda bulunacağını ifade etti. Bizde Cevizli Mahallesi olarak her zaman kardeşimizin yanında ve arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz.”

Kartal-Cevizli Mahallesinin sevilen muhtarı Memiş Dikilitaş yaptığı açıklamada “ Mahallemizde doğuyup büyüyen ve futbola kulübümüz Cevizli Gençlergücü Spor’da başlayan Oğuz Yılmaz şuanda Süper Lig ekiplerinden Yuketel Denizli Spor’da üstün bir başarı ile futbol oynamakta. Yeteneği ve Hırsı ile tanıdığımız kardeşimizin ismi Milli Takımımızla anılmakta ve bu bize büyük bir gurur duyurmakta. Futbolcu kardeşimiz mahallesini unutmadı ve mahallede ihtiyaç sahiplerine yardım etmek maksatlı beni arayarak Maddi ve Manevi Yardımda bulunacağını ifade etti. Bizde Cevizli Mahallesi olarak her zaman kardeşimizin yanında ve arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz. Dualarımız seninle Oğuz Yılmaz “ dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam