reklam
reklam

Kartal Gönüllülerinin Acı Günü

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2020, Çarşamba - 10:12   Okunma Sayısı: 105614
Kartal; eğitim, kültür ve sosyal alanlarda sayısız hizmetlerde bulunmuş Kartal Gönüllüleri Platformu’nun Kurucu Başkanı, emekli öğretmen Hülya Çimen Koyun’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. 3 Mayıs’ta geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında hayatını kaybeden, Atatürk İlke ve İnkılapları ile Cumhuriyet değerlerinden ödün vermeyen kişiliğiyle tanınan Hülya öğretmen ilçede çok sevilen ve değer gören bir isimdi. Em. Öğr. Koyun; Kartal Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi, CHP Kadın Kolları Başkanlığı, Kartal Gönüllüleri Platformu Kurucu Başkanlığı olmak üzere toplumsal ve siyasal birçok sorumluluk üstlenmişti.

Hülya Çimen Koyun, 4 Mayıs Pazartesi günü Kartal’da son yolculuğuna uğurlandı. Salgın koşulları sebebiyle az katılımlı gerçekleşen törene Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Adem Uçar ve Ali Apaydın’ın yanı sıra ailesi ve az sayıda çalışma arkadaşı da katıldılar.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Aslan ’dan Hülya Çimen Koyun’a başsağlığı mesajı

Öte yandan Hülya öğretmen için Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de sosyal medya hesapları üzerinden bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yüksel’in başsağlığı mesajında, şu ifadelere yer verildi; “Kartal Gönüllüleri Platformu Kurucu Başkanı, çok sevdiğimiz değerli öğretmenimiz Hülya Çimen Koyun’u, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Çok kıymetli bir öğretmendi, yardımsever ve sevgi dolu bir kalbi vardı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Bir diğer başsağlığı mesajı ileten Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Aslan da dernek olarak üyeleri Hülya Çimen Koyun’u kaybetmelerinin üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi.

“Atatürkçü  Düşünce Derneği Kartal şubemizin üyesi ,Kartal Gönüllüleri Platformunun kurucusu ve başkanı Eğitimci Hülya Çimen Koyun hanımefendiyi kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.

Yaşamı boyunca Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü önder , ilkelerini rehber edinerek , büyük önderimizin "Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.", sözüne sımsıkı bağlı kalarak, öğretmen kimliği ile elinde taşıdığı çağdaş Cumhuriyet meşalesinin ışığıyla binlerce öğrencisini aydınlatan Hülya öğretmenimiz, son anına kadar kurucusu olduğu Kartal Gönüllüleri Platformu ile, Kartal’a, insanlara, hayvanlara, doğaya hizmet etmek için büyük bir gayret ve özveri ile çalıştı.

O aydın, çağdaş, Atatürkçü, laik bir Cumhuriyet kadını idi.

Hülya öğretmenimiz , bir gün olsun katılmamazlık yapmadığı ulusal bayram kutlamalarında yine yanımızda olacak. Gönlümüzde, kalplerimizde yaşayacak.

Bu duygularımızla saygıdeğer Hülya öğretmenimize Allah'tan rahmet , kederli evlatlarına, ailesine, Atatürkçü Düşünce Derneği ailesine ve Kartal Gönüllüleri Platformu ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hülya Öğretmenimizi mücadelemizde yaşatacağız.”

Biz de gazetemiz olarak Hülya Çimen Koyun’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Kartal Gönüllülerine sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam