reklam
reklam

Sancaktepespor’dan Alkışlanacak Hareket

Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2020, Pazar - 10:25   Okunma Sayısı: 88412
Sancaktepe İlçesinde birçok ilklere imza atan takımlardan Sancaktepe Spor Kulübünden alkışlanacak bir hareket daha geldi.

Bugüne değin Sancaktepe’de bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Mavi Beyazlılar tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs Salgınının ardından beklenen hamleyi yaparak, ihtiyaç sahipleri için erzak toplama kampanyası başlatarak dağıtımını yaptılar.

Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş ve Koordinatörü Yasin Gezgin “Tüm Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs ile mücadelede Sancaktepe Spor Kulübü olarak evinde yardıma muhtaç insanlarımızı tespit ederek bir nebzede olsa destek olmak için böyle bir hareket yapmayı uygun gördük. Kulüp olarak kendi imkanlarımız ile başlattığımız dar gelirli ve durumu olmayan insanlarımıza bu gün olduğu gibi her zaman yardıma açık olduğumuzu belirtmek istedik.”

Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş ve Koordinatörü Yasin Gezgin yaptığı ortak açıklamada ise “ Tüm Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs ile mücadelede Sancaktepe Spor Kulübü olarak evinde yardıma muhtaç insanlarımızı tespit ederek bir nebzede olsa destek olmak için böyle bir hareket yapmayı uygun gördük. Kulüp olarak kendi imkanlarımız ile başlattığımız dar gelirli ve durumu olmayan insanlarımıza bu gün olduğu gibi her zaman yardıma açık olduğumuzu belirtmek istedik. Bu hareketin oluşmasında maddi manevi destekleri olan değerli Yönetim Kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederiz. Şu zor günleri kısa sürede atlatarak ve tekrardan sahalarda olacağımız günlerin umudu ile saygılarımızı sunarız “ dediler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam