reklam
reklam

Evini su basan kadın gözyaşlarına boğuldu

Eklenme Tarihi: 6 Ocak 2015, Salı - 15:00   Okunma Sayısı: 154147

Dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren yağmur, kentte hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Duvarların, ağaçların ve elektrik direklerinin devrilmesinin yanı sıra bir çok evi su bastı. Eşyaları sular altında kalan ve kullanılamaz hale gelen vatandaşlar adeta isyan etti. ASKİ ise baskınlara yetişmekte güçlük çekiyor.

“TEMİZLİĞE GİDEREK EV KİRALIYORUM, HER YAĞMURDA SU BASIYOR”
Evini su basan vatandaşlardan Selver Tatarlı, temizliğe giderek geçimini sağladığını belirterek, “Zor şartlar altında burayı tuttum ama her yağmurda su basıyor. Eşyam kalmadı. Hepsi su altında. Yetkililerden yardım bekliyorum. Eşimle ayrıldık, 3 çocuğumla tek başıma ayakta kalmaya çalışıyorum” diye konuştu.
Kaymakamlığa yardım için başvurduğunu ifade eden Tatarlı, “Gelen yetkililer ‘evin büyük olduğu için lüks daire kategorisine giriyor yardım yapamayız’ dediler. Evim lüks değil, ama büyük olduğu için lüks diyorlar. Kirası aylık 300 lira. Temizliğe giderek kirayı veriyorum ama her yağmurda su basıyor. Evim bodrumda diye ucuz ama büyük olduğu için lüks görünüyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam