reklam
reklam

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık’tan Mesaj

Eklenme Tarihi: 30 Mart 2020, Pazartesi - 11:37   Okunma Sayısı: 104591
İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ,Özulaş A.Ş. Başkanı ve TÖHOB Başkan yardımcısı Göksel Ovacık, Miraç Kandili ve Nevruz Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ovacık mesajında Miraç Kandili ve Nevruz Bayramını kutlarken ülkemizi ve dünyamızı son günlerde olumsuz etkileyen salgın hastalıklar, doğal afetler, kaza ve belaların son bulması temennisinde bulunarak “Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür ve O’nun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir.

Miraç’ın gönül dünyamızı bulandıran tüm kötü hasletlerden bizleri arındırmasını; başta tüm insanlığın başına musallat olan salgın hastalıkların, son aylarda ülkemizi ve milletimizi derinden üzen doğal afetlerin, kaza ve belaların son bulması, hem iç huzurumuzu, hem Devletimizin Milletimizi korumasını, hem ekonomik sıkıntılara karşı dayanışma içinde olunması, hem de esnaflarımızın sağlık tedbirlerini alması, birlikte muhabbet ve kardeşliğimizi bu kutlu gecenin hürmetine daim kılmasını ve bu Mübarek gecenin yüreklerimize ebedi bir diriliş getirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm camia ve esnaflarımızın, toplu ulaşım sektörü, milletimizin ve İslam Âleminin Miraç Kandili’ni kutlar, buruk bir şekilde huşu içinde idrak edilecek bu gecede yapılan duaların İslam âleminin kardeşlik birlik, dirlik, sağlık ve huzur ile ve beraberliğine katkıda bulunmasını temenni ederim. “ dedi.

Ovacık “Müşterek kültür coğrafyamızda binlerce yıldır kutlanan birlik, beraberlik, kardeşlik ve sevgi ile kucaklaşmanın kaynağı Nevruz bayramını; el ele, gönül gönüle, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde anlamına uygun olarak kutlamak ve sahip olduğumuz bu birikimi en iyi şekilde muhafaza ederek yarınlarımıza aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur.”

Başkan Göksel Ovacık Nevruz mesajında; ’Nesilden nesile aktarılarak yaşattığımız önemli kültürel değerlerimizden biri olan tabiatta baharla birlikte yaşanan yenilenmeyi, tazelenmeyi, bolluğu ve bereketi temsil eden Nevruz; binlerce yıldır ülkemiz ile birlikte Asya, Balkanlar, Orta Doğu ve Anadolu'ya kadar geniş bir coğrafyada büyük bir coşku ile kutlanmaktadır. Müşterek kültür coğrafyamızda binlerce yıldır kutlanan birlik, beraberlik, kardeşlik ve sevgi ile kucaklaşmanın kaynağı Nevruz bayramını; el ele, gönül gönüle, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde anlamına uygun olarak kutlamak ve sahip olduğumuz bu birikimi en iyi şekilde muhafaza ederek yarınlarımıza aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Buruk bir halde kutladığımız bu günlerde, Milletimizin ve müşterek kültür coğrafyamızda yaşayan tüm kardeşlerimizin Nevruz Bayramını en içten dileklerimle kutlar, barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum. ” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam