reklam
reklam

İEL Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması’na Başvurular Başladı

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2020, Pazartesi - 11:46   Okunma Sayısı: 108937
İstanbul Erkek Lisesi tarafından bu yıl 17.si düzenlenecek olan Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması’nın başvuru süreci başladı. Lise düzeyindeki herkesin katılabileceği bu yarışmada ilk üç sırada yer alan kısa filmler "Altın Boğa Özel Ödülleri" ile ödüllendirilecek.

Yıllardır dünyanın farklı kültürlerini sinema çatısı altında toplamayı amaçlayan yarışma, her sene daha çok öğrenciyi sinema alanında teşvik etmeyi ve bu alandaki başarılarını ödüllendirmeyi hedeflemekte

Düzenlendiği yıllar boyunca Türkiye’nin farklı illerinden ve kültürlerinden 800’ü aşkın kısa film katılımı alan yarışmanın jürileri arasında Zeki Demirkubuz, Onur Ünlü, Hasibe Eren, Erkan Can, Atilla Dorsay, Yekta Kopan gibi pek çok alanında yetkin yönetmen, oyuncu ve sinema yazarı yer aldı. Bu yıl sonunda organize edilen ödül töreninde ise genç yönetmenlerin jüri üyeleri Prof. Dr. Ceyhan Kandemir ve ekibi ile bir araya gelmesi sağlanacak.

Yıllardır dünyanın farklı kültürlerini sinema çatısı altında toplamayı amaçlayan Altın Boğa Kısa Film Yarışması, her sene daha çok öğrenciyi sinema alanında teşvik etmeyi ve bu alandaki başarılarını ödüllendirmeyi hedefliyor.

Son başvuru tarihi 1 Mayıs 2020 olan 17. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması hakkında detaylı bilgiye, katılım koşullarına ve ön başvuru formuna www.ielsinema.com adresinden ulaşılabilmekte.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam