reklam
reklam

İstanbul Harb-İş Spor’dan Yarım Düzine Gol

Eklenme Tarihi: 8 Mart 2020, Pazar - 19:22   Okunma Sayısı: 89417
İstanbul Harb-İş Spor’dan Yarım Düzine Gol

temsilcisi Selami Ali Yeşilsahaspor ile karşılaştı. Bol gollü geçen ve toplamda 12 golün atıldığı mücadeleyi 9-3 kazanan İstanbul Harb-İş Spor haftayı 3 puanla kapatan takımlardan oldu.

İstanbul Harb-İş Spor baştan beri üstün oynadı

İstanbul Harb-İş Spor baştan beri üstün oynadığı mücadelede ilk yarıyı 5-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda farkı açarak rakibini 9-3 mağlup etmeyi başardı. Selimiye Stadında oynanan mücadeleyi Şerif Şahin, Abdurrahman Kocatürk ve Eren Taş hakem üçlüsü yönettiler.

İstanbul Harb-İş Sporfarklı galibiyete taşıyan golleri Bilal Yapıcı (2), Cemre Can Uyar (3), Serhan Kaya, Berk Acayir, Emre Çeken, Samet Bayraktar ve Taha Kıraç Yıldırım atarken, ev sahibi ekibin sayıları Burak Pil (2) ve Muhammet Turan’ın ayağından geldi.

Bu galibiyetle 10 puana yükselerek zirve takibini sürdüren Harb-İşspor hafta içi maçını rakibi çekildiği için hükmen kazanırken, Selami Ali Yeşilsahaspor deplasmanda Pendik Yenişehir Kartallarıspor ile karşılaşacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam