reklam
reklam

GÖLE-FED Kadın Meclisi Esenyurt’taki Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi

Eklenme Tarihi: 8 Mart 2020, Pazar - 19:30   Okunma Sayısı: 92033
GÖLE-FED Kadın Meclisi Esenyurt’taki Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi

İstanbul-Esenyurt merkezli faaliyetlerini sürdüren Ardahan İli Göle Dernekler Federasyonu Kadın Meclisi Kahvaltı organizasyonunda buluştu. İstanbul Göle Dernekler Federasyonu Başkanı Ertekin Baysan’ında katıldığı, Kadın Meclisi toplantısı 1 Mart Pazar sabah saatlerinde gerçekleşti.

Toplantıda   konuşulan konular üzerinden önemli kararlar alındı. Alınan kararlar şu şekilde;

  1. Göleli kadınlarımız sahada ve alanda daha fazla bilgilendirilerek katılımcı ve geniş kapsamlı süreçlere start verilecektir.
  2. Başta istihdam ve çalışma alanları olmak üzere Göleli kadınlarımız yönlendirilecek ve sekreterya hizmeti verilecektir.
  3. Eğitime katkı ve bunun yanında devlet üniversitelerin okuyan öğrencilere yönelik faaliyetler arttırılarak devam edilecektir.
  4. Sosyal alanlar ve dernekleşme konusunda kadınlarımızın gücünü ortaya daha net koymak için Göle ve köylerinde bulunan tüm derneklerde kadın yönetici ve idarecilerin olması teşvik ve takip edilecek, derneklerimizde bununla alakalı kota uygulaması hakkında görüşmeler başlatılacaktır.
  5. İstanbul sınırları başta olmak üzere hemşehrilerimiz olan kamu idarecileri ile iletişim sıklaştırılacak, karşılanabilir ihtiyaçların takipçisi olunacaktır.
  6. Toplantılarımız ayda en az bir sefer geniş katılımlı ve gündemli olarak düzenli bir şekilde organize edilecektir.
Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ELİF DOĞAN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam