reklam
reklam

Yeşilay Kadıköy Şubesi Kadıköy Kaymakamı ve Belediye Başkanına Yeşilay Kolluğu Taktı

Eklenme Tarihi: 7 Mart 2020, Cumartesi - 10:42   Okunma Sayısı: 102979
Yeşilay Kadıköy Şubesi Kadıköy Kaymakamı ve Belediye Başkanına Yeşilay Kolluğu Taktı

Sigara, alkollü içki ve uyuşturucu maddelerle mücadele eden, bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren Yeşilay Cemiyeti, 100 yaşına girdi. Yeşilay Cemiyeti Kadıköy Şubesi Başkanı Ömer Şahan, Yeşilay Haftası öncesinde bir araya geldiği Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan ve Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı’na Yeşilay kolluğu taktı ve Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeşilay Cemiyeti Kadıköy Şubesi Başkanı Ömer Şahan “Sorumluluklarımız büyük, omuzlarımızdaki yük ağır. Ülkemizin dört bir yanına yayılmış şubelerimizle bağımlılık mücadelemizi toplumun en kılcal damarlarına ulaştırıyor ve bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir nesil için tüm gücümüzle çalışıyoruz”

Yeşilay Kadıköy’de de bir hayli etkili olan bir kurum olarak ön plana çıkıyor.Yeşilay’ın Kadıköy Şubesi başkanlığını yürüten Ömer Şahan, Yeşilay Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda “Sorumluluklarımız büyük, omuzlarımızdaki yük ağır. Ülkemizin dört bir yanına yayılmış şubelerimizle bağımlılık mücadelemizi toplumun en kılcal damarlarına ulaştırıyor ve bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir nesil için tüm gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şahan sözlerine şöyle devam etti: “Bir asırlık tecrübe ve birikimimizi Uluslararası Yeşilay Federasyonu bünyesinde yer alan Ülke Yeşilayları ile paylaşmaya devam ediyoruz. Ülkemizin dört bir yanında yaygınlaştırmayı planladığımız ve sayıları her geçen gün artan Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimiz ve ilkini bu yıl hayata geçireceğimiz Yeşilay Rehabilitasyon Modelimiz ile bağımlılıklara karşı daha güçlü ve daha kararlıyız” şeklinde konuştu.

Kadıköylülerin ve tüm Yeşilay gönüllülerinin 1-7 Mart Yeşilay Haftası’nı kutlayan Yeşilay Cemiyeti Kadıköy Şubesi Başkanı Ömer Şahan: “Bu yılki Yeşilay Haftası’nda, gelişen olaylar ve şehitlerimize saygıdan dolayı meydanlarda olmasak da toplumun tüm katmanlarını bağımlılıkla mücadelemize dahil ediyor, Yeşilay’ın sesini daha da gür bir şekilde duyuruyoruz. Bu vesile ile aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifa, ailelerine ve tüm ülkemize sabırlar diliyorum. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin” diyerek Mehmetçiğe olan desteklerini yineledi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam