reklam
reklam

Neslihan Yiğit Badmintonda şampiyon oldu

Eklenme Tarihi: 11 Temmuz 2016, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 183772

ANKARA

Rusya'da gerçekleştirilen Uluslararası Challenge Badminton Turnuvası'nda tek kadınlarda mücadele eden Neslihan Yiğit şampiyon oldu. 

Türkiye Badminton Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Gatchina kentinde, 18 ülkeden 170 sporcunun katıldığı turnuvada tek kadınlar kategorisinde yarışan Neslihan Yiğit, Rus, Ukraynalı ve Japon rakiplerini yenerek birinci sırada yer aldı.

Olimpiyat kotası veren turnuvada Neslihan, ilk turda Rus Ksenia Evgenova'yı 2-0, ikinci turda da yine Rus sporcu Elena Komendrovskaja'yı 2-1 ile geçerek çeyrek finale yükseldi.

Neslihan, çeyrek finalde Ukraynalı Maria Ulitina'ya 2-0, yarı finalde de Japon Yukino Nakai'ye 2-1 üstünlük sağlayarak finalde mücadele etme hakkını kazandı. Finalde ise Japon sporcu Mako Urushizaki ile karşılaşan Neslihan, rakibini 21-16 ve 21-15'lik setlerle 2-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam