reklam
reklam

Hayatım Roman

Eklenme Tarihi: 5 Mart 2020, Perşembe - 13:31   Okunma Sayısı: 126277
Hayata dair sevgi dolu mesajlar…

‘Hayatım Roman’ adlı renkli yaşamından özenle seçtiği anılarını ve hayata dair gözlemlerini paylaştığı oyunu 8 Mart Pazar günü saat 18.00’da Trump Sahne’de tiyatro severlerle buluşuyor.

Ali Poyrazoğlu, hayat hikayesine doğumundan itibaren başlıyor. “Ben gerçekten sahneye doğdum” diyen Poyrazoğlu bunun hikayesini, annesi ve babasıyla olan ilişkilerini, çocukluğunu ve o dönemi seyirciye usta bir dille anlatıyor. Ardından tiyatroya nasıl gönül verdiği, yaşadığı zorluklar ve o zamanlardan bugünlere olan sağlam dostluklar geliyor.  ‘Hayatım Roman’da ünlü sanatçının performansını izleyenler; yaşama daha sevgi dolu bakmanın sırrını buluyor, yaşamı yeniden sorguluyor ve kendi hayatlarına ayna tutuyo

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam