reklam
reklam

Düzensiz Göçmenlerin Tek İsteği 'Avrupa'

Eklenme Tarihi: 3 Mart 2020, Salı - 13:49   Okunma Sayısı: 97279
Ülkelerindeki iç karışıklıklar nedeniyle Türkiye'ye sığınan binlerce düzensiz göçmen, iş bulabilmek, daha iyi bir eğitim ve yaşam koşulları için Avrupa'ya geçmek üzere Edirne'ye gelmeye devam ediyor.

Ülkelerindeki iç karışıklıklar nedeniyle Türkiye'ye sığınan binlerce düzensiz göçmenin iş bulabilmek, daha iyi bir eğitim ve yaşam koşulları için umuda yolculuğu sürüyor. Avrupa'ya gitmek isteyen binlerce düzensiz göçmenin, Yunanistan'ın kapıları açacağı umuduyla, Pazarkule-Kastanies sınır kapıları arasındaki tampon bölgedeki bekleyişi de sürüyor. Ülkelerindeki iç karışıklıklar nedeniyle Türkiye'ye sığınan binlerce düzensiz göçmenin iş bulabilmek, daha iyi bir eğitim ve yaşam koşulları için umuda yolculuğu sürüyor.

Avrupa'ya gitmek isteyen binlerce düzensiz göçmenYunanistan sınırındaki Meriç Nehri ve kara hattını geçmeye çalışıyor.Düzensiz göçmenlerin, Yunanistan'ın kapıları açacağı umuduyla, Pazarkule-Kastanies sınır kapıları arasındaki tampon bölgedeki bekleyişi de sürüyor.Geceyi sınırda geçiren düzensiz göçmenlere, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarınca çeşitli gıda ve ihtiyaç malzemesi yardımı yapılıyor.

Yardımlar tek yerde toplandıktan sonra öncelikle çocuklu aileler, engelliler ve yaşlılara dağıtılıyor.Türkiye'ye sığınan binlerce düzensiz göçmen, iş bulabilmek, daha iyi bir eğitim ve yaşam koşulları için Avrupa'ya geçmeyi umut ediyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam