reklam
reklam

Kars Kümbetli Köyü Derneği Dayanışma Gecesi Düzenledi

Eklenme Tarihi: 8 Şubat 2020, Cumartesi - 10:08   Okunma Sayısı: 202649
Kars Merkez Kümbe Köyü Yardımlaşma Derneği, 01 Şubat 2020 Cumartesi akşamı Üsküdar Mehmet Çakır Kültür Merkezinde geleneksel dayanışma gecesi yaptı.

Geceye Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı ve KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediye Meclis üyesi Kurtuluş Özaydın, Sivas Koyuluhisar-Yeniarslan Köyü Dernek Başkanı Mithat Özer, Kars Ani Köyü Dernek Başkanı Metin Demirkaya, Kars Arpaçay Küçükçatma Köyü Dernek Başkanı İhsan Nebioğlugil, Ataşehir MHP İlçe yöneticisi Ünal Demirkaya ve çok sayıda STK yöneticisi katıldı.
Kümbetli Köyü Dernek Başkanı Ramazan Ertaş yaptığı açıklamada ” Değerli Köylülerim geleneksel birlik ve beraberlik gecemizde katılım sağladığınız için siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz ve dayanışmamız daim olsun” dedi.
Gecede sahne alan sanatçı Coşkun Ersarı de okuduğu yöresel türküleri ile hemşehrilerine müzik ziyafeti çekti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam