reklam
reklam

“BİZİM EVDE 2 DEVRE” TİYATROSEVERLERLER BULUŞMAYA DEVAM EDECEK

Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2020, Cumartesi - 10:19   Okunma Sayısı: 174370
Züyatro adlı tiyatro topluluğunun kurucusu Zülfikar Yazgaç’ın yazıp oynadığı ve aynı zamanda yönetmenliğini yaptığı Bizim Evde 2 Devre oyunu tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Oyun, 13 Mart Çarşamba günü saat 20:00’de Esenler Belediyesi’nin kültür hizmeti olarak Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde sergilenecek. Tiyatroseverler oyunu ücretsiz olarak izleyecek.

İSTANBUL 

BİZİM EVDE 2 DEVRE OYUNU NE ANLATIYOR

Bizim Evde 2 Devre oyunu adından da anlaşılacağı üzere aynı ailenin iki ayrı hayatı anlatılıyor. İlk perdede çok başarılı bir sporculuk döneminden sonra antrenörlüğünde dikiş tutturamayan ve ekonomik olarak zorlanan eski bir futbolcunun bir günlük ev hayatı, aile ilişkileri komik bir şekilde anlatılıyor.

Babası, amcası, eşi biri kız biri erkek iki çocuğu ile beraber yaşayan Cengiz kuşak farkını babası, amcası ve çocukları ile çözmeye çalışır. Ve antrenörlüğünü yaptığı takımın son maçını oynayacaktır. Aynı gün ve ilk perde kahkahalar ve büyük bir sürprizle biter. İkinci perde hayatlarında ki ikinci devredir artık. Aile beklenmedik olaylarla çok çok çok zengin olmuştur. Ama bu zenginlik mutluluk yerine aile içi iletişimsizlik başlatmıştır. Cengiz’in kızı uyuşturucu illetinde, oğlu ise mafya ile başı beladadır.

13 MARTTA ESENLER KADİR TOPBAŞ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SAHNELENECEK

Oyunun yazarı Zülfikar Yazgaç oyunla ilgili olarak “Yaklaşık 120 dakika süren oyunumuzun çokça kahkaha ve finalde 10 dakikalık bölümde gözyaşları var. Kısaca ‘Bizim Evde  2 Devre’ Rahmetli Ustam Nejat Uygur’un dediği gibi ‘ Hani şeker yersiniz ağzınız tatlanır. Biber yersiniz gözünüz yaşlanır ya işte tam böyle bir oyun..” diyor.

Oyunda; Zülfikar Yazgaç, Asım Ünal, Merih Fırat, Tuncay Gençkalan, Yaşar Ayvacı, Ebru Çömlekçi gibi oyuncular yer alıyor.

Bizim Evde 2 Devre 13 Mart Çarşamba günü saat 20:00’de Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Vatandaşlar oyunu ücretsiz olarak izleyebilecek.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL/SİNAN BERATLIGİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam