reklam
reklam

İYİ Parti Kurucusu ve Milletvekili  Ümit Özdağ “Biz Atatürk çizgisinden geliyoruz”

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2019, Pazartesi - 10:30   Okunma Sayısı: 127435
İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve İYİ Parti Kurucusu ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın sunumuyla gerçekleşen “Saray Rejiminin Kaçınılmaz Çöküşü” başlıklı konferans dün gerçekleşti. Konferansa İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri, İYİ Parti İl Yöneticileri, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Salih Kara, Maltepe Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı  Buğra Kavuncu “Maalesef, eğitimden tutun da, ekonomiye, işsizliğe kadar bütün problemlerin temelinde bugünkü saray rejiminin var olduğunu görüyoruz. ”

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansta açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, katılımlarından dolayı konferansa gelen herkese teşekkür etti.

Bayraktar’ın konuşmasının ardından  konuşan, il ve ilçe teşkilatları olarak sürekli çalışmalar yaptıklarını ifade eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ise , “Maalesef, eğitimden tutun da, ekonomiye, işsizliğe kadar bütün problemlerin temelinde bugünkü saray rejiminin var olduğunu görüyoruz. Uzun yıllardır geleceğimiz sistematik bir şekilde tahrip ediliyor. Milli şuurdan yoksun bu tek adam rejimi orada kaldığı sürece ülkemizin geleceği ile alakalı problemler gittikçe derinleşiyor. Ekonomiyle ilgili alınan geçici çözümler, ekonomik krizi daha da derinleştiriyor. Milli Eğitim’de de tek adam rejiminin ürettiği paramparça olmuş, dağınık kararlar çocuklarımızın geleceğini karartıyor. İşsizlik çok büyük sıkıntı. Hepsinin temelinde de saray rejimi, tek adam rejimi var. Nerede kendisine aykırı bir ses duysa bir şekilde ya susturuyor ya da bir şekilde bu sesler çekiliyor. Bunu engelleyecek tek bir şey vardır. O da Türk milliyetçileridir” dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ: “Her gün Anadolu’da yaşamak için bedel ödemeye devam ediyoruz. Ancak bu coğrafyada varlığımızı sürdürebilmek için iç cephemizin çok güçlü olması gerekiyor. Bugün Türk toplumu, dünyadaki en kırılgan sosyal barış ortamına sahip 10 toplumdan bir tanesidir”

Konuşmasında iktidara yüklenen ve yoğun alkışlar eşliğinde sahneye çıkan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ konuşmasının başında , “Türkiye’de bir saray rejimi var. Son 17 yılda adım adım parlamenter sistemin, demokrasinin, hukuk devletinin tasfiye edilmesinde kurulmuş bir rejiminin anayasası da askıya alınmış bir siyasal rejimden geçiyoruz. Bu saray rejimi aynı zamanda çok ağır krizler almış bir durumda ve bu ağır krizlerin etkisiyle de bir çöküş süreci içerisine girdi. Saray rejimi çökecek. Bunu hep birlikte göreceğiz. Gerçi görüyoruz da. Ancak saray rejiminin çöküşü ne kadar gecikirse eğer Türk Milleti’nin ve Türk Devleti’nin ödeyeceği bedelde o kadar büyük olur” şeklinde konuştu.

Anadolu’nun en zor coğrafya olduğunu ifade eden İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Özdağ, “1071’de buraya son kez geldik. 1000’nci seneye doğru ilerliyoruz. Hiç kolay geçmedi bu 1000 sene. Çok kan döktük. Bunda hukukumuzu müdafaa etmek için kan dökmeye devam ediyoruz. Dün gece sınırımızın 30 km altında bir askeri konvoyumuza saldırı oldu. 4 askerimizin 2’si ağır olmak üzere yaralandı. Her gün Anadolu’da yaşamak için bedel ödemeye devam ediyoruz. Bizden önce yaşayanların en kabadayısı 300 sene bu coğrafyada hüküm sürmüştür. Ancak bu coğrafyada varlığımızı sürdürebilmek için iç cephemizin çok güçlü olması gerekiyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk iç cephe diyor, milli birliğimizin çok güçlü olması gerekiyor. Oysa Erdoğan iç cepheyi zayıflatıyor. Milli birliği kullandığı dil ile zayıflatıyor. Bugün Türk toplumu, dünyadaki en kırılgan sosyal barış ortamına sahip 10 toplumdan bir tanesidir” dedi.

Suriyeli vatandaşların suç olaylarına karışma oranlarından bahseden Özdağ, “Araplar hakim kültürün unsurlarıdır ve entegre olmazlar. Sadece Türkiye değil, dünyanın hiçbir yerinde olmazlar. Arap Kültürü hakimiyeti sever” diyerek, bu ülkeye entegre edilemeyeceklerine değindi. Son günlerde konuşulan Suriyeli vatandaşların güvenli bölgeye gönderilmesi konusunda da fikirlerini belirten Prof. Dr. Özdağ, “Psikolojik operasyonlar ile bizi oyalıyorlar” dedi.

Tekrar üretim ekonomisine dönülmesi gerektiğini söyleyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, hazırladıkları projeleri vatandaşlara anlatacaklarını ifade etti.

Tekrar üretim ekonomisine dönülmesi gerektiğini söyleyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, hazırladıkları projeleri vatandaşlara anlatacaklarını ifade etti. Her kapıyı çalarak ulaşmayı düşündüklerini ifade Özdağ, “İYİ Parti’nin Suriyeli sığınmacıları nasıl ülkelerine yollayacaklarını her vatandaşımıza anlatacağız.  Biz devletin nasıl yönetilmesini biliyoruz. Çünkü biz Atatürk çizgisinden geliyoruz. O yüzden sizlerin yaptığı hataları yapmayacağız. Biz Suriyeli kardeşlerimizin ülkelerine, vatanlarına dönmelerinin en temel insanlık hakkı olduğunu düşünüyoruz ve bu hakkı elde etmelerini sağlayacağız. Fakat bunu yaparken devletin restorasyonu ile başlayacağız. Hukuk devletini tekrar tesis ederek başlayacağız. Milli birliğimizi tekrar tesis ederek başlayacağız. Milli birliği tesis etmenin yolu, bu millet içerisinde hiçbir ayırım yapmadan, bize oy verenleri de vermeyenleri de kucaklayan br dili kullanmak ve bir pratiği gerçekleştirmekle yükümlüyüz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı adına Azize Koçyiğit, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’a çiçek takdiminde bulundu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam