reklam
reklam

Kaçış Oyunu : Bu Kaçıştan Biri Sağ Çıkacak

Eklenme Tarihi: 24 Ağustos 2019, Cumartesi - 10:41   Okunma Sayısı: 157340
Franck Thilliez’in çok satan romanından uyarlanan Play or Die(Kaçış Oyunu) 16 Ağustos’tan itibaren İstanbul ve tüm Türkiye’deki sinemalarda Jacques Kluger’in yönettiği ve Charley Palmer, Roxane Mesquida, Laetitia Chambon, Helena Chambon ile Priscilla Adade’nin  baş rollerini oynadığı film haftanın dikkat çeken işlerinden.

Oyunsever çok samimi iki arkadaş olan Lucas ve Chloe, sevdikleri Paranoya adlı oyuna katılmaya karar verirler. İlk bulmacayı çözdükten sonra, oyunun finalinde ıssız bir ormanın içerisinde bulunan terk edilmiş bir akıl hastanesine ulaşırlar. Burada onları oyuna dahil olacak olan dört oyuncu daha beklemektedir. Bir süre sonra oyundaki bu akıl hastahanesinden sadece birinin sağ çıkabileceğini anlarlar.

Filmin Künyesi 

Gösterim Tarihi: 16 Ağustos 2019

Dağıtım: Bir Film

Süre: 89 dakika

Tür: Korku

Senaryo: Amiel Bartana, Jacques Kluger

Yönetmen: Jacques Kluger

Oyuncular: Charley Palmer Rothwell, Roxane Mesquida, Laetitia Chambon, Helena Chambon, Priscilla Adade

 

Flimin Konusu

İnanılmaz kaçış oyunu PARANOYA ‘ya hoş geldiniz.

Kural 1: Hiçbir şey gerçek değil. Kural 2: İçinizden biri ölecek.

Oyunsever iki arkadaş olan Lucas ve Chloe, Paranoya’ya katılmaya karar verir. İlk bulmacayı çözdükten sonra, finalde ıssız bir ormanın içerisinde bulunan terk edilmiş bir akıl hastanesine ulaşırlar. Burada onları dört oyuncu daha beklemektedir. Bir süre sonra buradan sadece birinin sağ çıkabileceğini anlarlar.

Franck Thilliez’in çok satan romanından uyarlanan Play or Die, ilk dakikasından son dakikasına kadar heyecan ve gerilim dolu bir serüven.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam