reklam
reklam

Davutoğlu'nun Kızılcahamam ziyaretinde renkli diyaloglar

Eklenme Tarihi: 23 Mart 2016, Çarşamba - 14:00   Okunma Sayısı: 148551

ANKARA

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Kızılcahamam'da yaşlı bir kadını evinde ziyareti sırasında renkli diyaloglar yaşandı.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinin basın kuruluşlarına servis ettiği görüntülere göre, Başbakan Davutoğlu, dün, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanları, MKYK İstişare, Eğitim Kampı Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Kızılcahamam’da, daveti üzerine 75 yaşındaki Emine Küreksiz’i evinde ziyaret etti.

Küreksiz, eve gelişinde elini öpen Başbakan Davutoğlu’nu, “Yavrum benim” diyerek ve boynuna sarılarak karşıladı.

Davutoğlu, kendisi için “Ayağına taş dokunmasın” diyerek dua eden Küreksiz’in, “Hanımını da çok seviyorum” demesi üzerine “İnşallah onunla da geliriz” dedi.

Küreksiz’in, ”Biz iki çocuğa çıkışamıyoruz siz maşallah bir Türkiye’ye çıkışıyorsunuz” şeklindeki sözlerine de Davutoğlu, “Sizden güç alıyoruz, sizin dualarınızdan güç alıyoruz” karşılığını verdi.

Başbakan Davutoğlu, sohbette ayrıca, Küreksiz’e “Benim anam da yaşasaydı senin yaşında olacaktı. Bir evlat büyütmüşsünüz, bir evladınız daha var. Biz hepimiz sizin evladınızız” ifadesini kullandı.

Ziyarette, Başbakan Davutoğlu ve kendisine eşlik eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a çay ikram edildi.

Davutoğlu, daha sonra Küreksiz’in elini öperek vedalaştı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam