reklam
reklam

HEM SPOR YAPTILAR HEM TOPLUMSAL YAŞAM HAKKINDA BİLİNÇLENDİRİLDİLER

Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2019, Cumartesi - 10:26   Okunma Sayısı: 152209
Sancaktepe Sarıgazili veliler çocukların toplumsal hayata karşı bilinçlenmelerini sağlayan yararlı bir etkinliğe imza attı.

Gün geçtikçe yaklaşan karne heyecanı ile birlikte birçok veli çocuklarından daha fazla heyecan duymakta ve karne gününü iple çekmekte. Çocuğun eğitim hayatındaki başarısının puanlandığı karne sisteminde velilerin çocuklarının eğitim hayatı için kaygı duyması normal.

Sancaktepeli veliler okulların kapanmasına az bir sure kala önemli bir etkinliğe imza attı.Çocugumuzun egitim hayatı karnesi bir tarafa dursun. Bu günlerde çocuklarla ilgili maalesef üzücü haberler aldığımızı belirten veliler “Bu konuda adalet muhakkak yerini bulacaktır bunda hemfikiriz. Fakat onemli olan bu olaylar olmadan önlem alabilmektir ve burda en büyuk görev de anne babaya düşüyor. Çocuklarimizin ders notlarına önem verdigimiz kadar , onları toplumsal hayata toplumsal kurallara çevresine ve ülkesine faydalı bir çicege dahi zarar vermeyen bireyler olarak yetiştirmek bizim elimizde.” şeklinde konuşarak okul notlarından ziyade çocuğun toplumsal yaşam eğitiminin daha önemli olduğunu vurguladılar.

Farkındalıgını arttırmak için karşımızda bir yetişkın var gibi ciddiyetle bir çocuk oldugunu unutmadan anlayacagı sekilde iletisim kurmamız gerektiğinin altını çizen Sancaktepe Sarıgazı’de ikamet eden veliler bu amaçla hem çocuklarına sosyal aktivite hem de farkindalıgı artırmak için spor müsabakası düzenledi. Henüz bu yaşta yaşıtlarının yaşadıkarının tam olarak farkında olamasalar da aileleri tarafından yaşlarına uygun şekilde bilinçlendirilen çocuklar gün içinde hem spor yaptı hem de bilinçlendirildi.

Etkinliğe katılan anneler “Çocukların karneleri egitim hayatları için elbette ki önemli olabilir. Ama hiçbirşey çocuklarımızın çocuklugunu yaşamasından onların mutlu olmasindan daha önemli olamaz. Dilerim tüm velilerimiz bunun farkına varır ve çocuklarıyla gerçek bir iletişim kurmaya başlar. “diyerek tüm velilere seslendiler

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON AVCI-SUNA TEMİZSOY

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam