reklam
reklam

ŞEHİRLİ GENÇ HUKUKÇULAR IV. RONA SEROZAN KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI’NDA İKİ BİRİNCİLİK KAZANDI

Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2019, Çarşamba - 11:34   Okunma Sayısı: 264607
İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, ELSA Avrupa Genç Hukukçular Derneği İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Prof. Dr. Rona Serozan Kurgusal Duruşma Yarışması’ndan iki ödülle döndü. İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan takım, “En İyi Davacı Dilekçesi” ve “En İyi Davalı Dilekçesi” dallarında birincilik ödülüne layık görüldü.

İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri IV. Rona Serozan Kurgusal Duruşma Yarışması’ndan, “En İyi Davacı Dilekçesi” ve “En İyi Davalı Dilekçesi” dallarında birincilik ödülüyle döndü. İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Muhammet Emre Dereci, Serenay Akgün, Hande Melike Karaboğa ve Mehmet Zahid Erer’den oluşan takım, Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mustafa Alper Gümüş koçluğunda hazırlandığı yarışmada, dilekçelerini hukuk dünyasının önemli isimleri karşısında sunarak ödül kazandı.

ELSA Avrupa Genç Hukukçular Derneği İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen IV. Rona Serozan Kurgusal Duruşma Yarışması’nda takımlar ilk olarak yazılı aşama için dilekçelerini hazırladı. Yapılan değerlendirmenin ardından en iyi sekiz dilekçeyi yazan takım bir sonraki sözlü aşamaya katılmaya hak kazandı. Yarışmacılar final aşamasında Prof. Dr. Turgut Öz, Prof. Dr. Burak Özen, Prof. Dr. Baki İlkay Engin, Av. İdil Çağa ve Av. Dr. İsmail Esin’in karşısında sunumlarını gerçekleştirdi. Yarışmanın jüri koltuğunda ise Prof. Dr. Turgut Öz, Prof. Dr. Burak Özen, Prof. Dr. Baki İlkay Engin, Çağa Hukuk Vakfı’ndan Av. İdil Çağa ve Av. Erdem Değerli, Esin Avukatlık Ortaklığı’ndan Av. Dr. İsmail Esin ve Av. Koray Söğüt, Prof. Dr. Gül Okutan, Doç. Dr. Başak Baysal, Av. Bahadır Balkı, Dr. Candan Yasan, Dr. Elif Ulusu ve Av. Nisa Nildan Dilaver yer aldı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam